Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megkezdõdött Soros György európai parlamenti kampánya

Forisek Ádám

2019.01.05. 15:40

A Fidesz szerint a szombati ellenzéki tüntetés már Soros György európai parlamenti választási kampányának a része.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton, Budapesten újságíróknak azt mondta, idén májusban tartják az EP-voksolást, ahol az emberek véleményt mondhatnak a migrációról.

Soros pedig a bevándorláspárti erőket akarja megerősíteni, ezért mindenütt mozgósítja az őt támogató pártokat és szervezeteket, hogy azok támadják a bevándorlást ellenző kormányokat"

– fejtette ki.

Hollik: Soros György pénzeli a tüntetéseket

2019. január 5. 14:08 Hollik István a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban beszélt erről. Soros György pénzéből szervezik a tüntetéseket, azért, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak - közölte a kormányszóvivő szombaton. Hollik István a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban hozzátette: ezért támadják egész Európában a bevándorlásellenes kormányokat.

A kormánypárti politikus megjegyezte, az EP-választási kampány további részében is lehet hasonló megmozdulásokra számítani, mivel a voksolásnak nagy a tétje és Soros György módszereinek szerves részét képezi a zavarkeltés, az utcai erőszak, valamint intézmények megtámadása, megfélemlítése.

Ezeket a módszereket nyugodtan nevezhetjük politikai terrorizmusnak, a hazai sorosistáktól már láthattuk ezeket működés közben decemberben. Az akkori, munka törvénykönyvének módosítása elleni tüntetés (amely az ellenzék alternatív valóságában "rabszolgatörvény") hamar átcsapott káoszba, ahol a régi, jól ismert "áldozat-narratíva" érvényesülését láthattuk: a randalírozókat a liberális sajtó következetesen mártírokként próbálta bemutatni, míg a rendőröket gonosz elnyomóknak, holott sehol sem történt rendőri túlkapás.

A politikai terrorizmust a bevándorláspártiak egyébként a tengerentúlon is előszeretettel vetik be. Emlékezzünk csak vissza, hogy a baloldali csoportok micsoda pusztítást végeztek például akkor, amikor egy egyetem meghívott egy jobboldali, Trump-párti kommentátort egy előadásra:

Persze hogy a mai tüntetés menete mi lesz, azt nem lehet megjósolni. A Hősök teréről a Kossuth térre vonuló tüntetők közt megtalálható az MSZP, az LMP, a baloldalra átállt Jobbik és Gyurcsány pártja is, a meghirdetett program szerint több mint 15-en szólalnak majd fel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére