Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megkérdeztük Jakab Pétert, hogy ott lesz-e a Zsidó Olimpián

Sümeghi Lóránt

2019.03.07. 13:16

Kíváncsiak voltunk arra, hogy az antiszemita botrányokkal küszködõ Jobbik nyíltan zsidó származásával kérkedõ képviselõje, Jakab Péter vajon kilátogat-e idén a Magyarországon megrendezésre kerülõ Maccabi Európa Játékokra.

Mint ismert, a sorozatosan antiszemita, náci botrányokba keveredő Jobbik képviselője és szóvivője, Jakab Péter előszeretettel emlegeti zsidó családi örökségét dacára annak, hogy korábban teli szájjal zsidózott, melyről még felvétel is készült. 

Éppen ezért – mint a Maccabi Európa Játékok egyik hivatalos médiapartnere – a 888.hu kíváncsi volt arra, hogy Jakab – akit párttársa egy félrekommunikált zsidónak nevezett – megtiszteli-e jelenlétével a zsidó sportolókat.

Megkeresésünket – változtatás nélkül – alább olvashatjátok. Amint Jakab válaszol, cikkünket természetesen frissítjük.

"Tisztelt Képviselő Úr!

A Magyarországon idén nyáron megrendezésre kerülő Maccabi Európa Játékok kapcsán érdeklődnénk, hogy - az Ön által nyíltan hangoztatott családi örökségére való tekintettel - kilátogat-e a rendezvényre; továbbá, hogy kiknek fog szurkolni?

Amennyiben a zsidóság legkiválóbb sportolói számíthatnak majd a jelenlétére, érdekelne, hogy magánemberként vagy a Jobbik képviselőjeként kíván-e megjelenni a sporteseményen?

Válaszát előre is köszönve:

888.hu - a Maccabi Játékok hivatalos médiapartnere"

FRISSÍTÉS:

Jakab Péter időközben hatalmas sivalkodás és maszatolás közepette válaszában kifejtette, hogy igazából nincs kedve kilátogatni a rendezvényre. Ennyit a Jobbik néppártosodásáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére