Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint migránsok támadtak meg egy magyar kamionost Európában

Bokor Gábor

2017.11.09. 16:58

A sofõrt az illegális migránstáboráról híres Calais városában támadták meg.

A magyar kamionos épp Calais városából próbált meg kijutni, mikor megtámadták az illegális bevándorlók. Mozsdényi Gábor az eset kapcsán a Facebook-oldalán azt írta, egy parkolóból próbált meg épp kijutni, mikor meglátta, hogy egy migráns rohan utána.

Gondoltam nem sikerült neki, hát így járt. Így folytattam az utamat. Egyszer csak nagyon elkezdtek kopogni. Ütötték, verték a pótkocsi homlokfalát. Kivágták a ponyvát, deszkával ütötték a kamiont, jelezve, hogy álljak meg. Így már nem volt vicces"

– írta Mozsdényi, aki azonnal visszafordult, és próbált segítséget kérni. Beszámolója szerint bár segítséget nem kapott, mire visszaért a parkolóba, a bevándorlók már nem voltak a járművén.

Egy picit el kellene már gondolkodni, hogy ez hova fog vezetni"

– írta.

Több magyar kamionos is írt a poszt alá. A kommentelők többsége a támogatásáról biztosította a sofőrt, azonban egyikük arról ír, hogy ő is hasonlóan járt. A képeken nemcsak a megrongált kamion, hanem egy bevándorló is látható, aki éppen a rakomány közé próbál bejutni.

A nyáron beszélgettünk Magyarország egyik legnépszerűbb kamionosával, Dajka Lászlóval, aki részletesen beszámolt nekünk arról, milyen állapotok is vannak Calais-nál. Dajka kamionját is felvágták, és az értékes árut nem kímélve próbáltak meg elbújni a migránsok, hogy így jussanak át Nagy-Britanniába.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére