Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megint lebukott a komolytalanul színészkedõ ballib ellenzék

Vincze Viktor Attila

2019.01.03. 11:35

Az ellenzéki pártok folytatják a színészkedést. Nem Magyarország érdeke, csak a hatalom megszerzése és a pillanatnyi politikai balhé fontos a számukra - írja a Fidesz az ellenzék által összehívott ma reggeli rendkívüli parlamenti ülés kudarcával összefüggésben kiadott nyilatkozatában.

Az ellenzéki pártok folytatják a színészkedést. Nem Magyarország érdeke, csak a hatalom megszerzése és a pillanatnyi politikai balhé fontos a számukra – írja a Fidesz az ellenzék által összehívott ma reggeli rendkívüli parlamenti ülés kudarcával összefüggésben kiadott nyilatkozatában. 

A mai napon az ellenzéki pártok folytatták a színészkedést. Egyszer már lebuktak, amikor gyenge színészi teljesítményt nyújtva, áldozatként próbálták feltüntetni magukat a köztelevízió épületében. Ma újra lebuktak, hiszen az ellenzéki képviselők jelentős része az általuk kezdeményezett parlamenti ülésen a napirendi szavazást sem várta meg"

– olvasható a Fidesz közleményében, amely arra is kitér, hogy a balliberálisok decemberben erőszakos eszközökkel próbálták megakadályozni az Országgyűlés munkáját, nem törődve azzal, hogy a balhé közben saját korábbi javaslataikat, így az ápolási díj megemelését sem szavazták meg.

A nagyobbik kormánypárt szerint nem Magyarország érdeke, csak a hatalom megszerzése és a pillanatnyi politikai balhé fontos az ellenzék számára.

Soros György pénzéből szerveznek erőszakos utcai megmozdulásokat, és Soros-pénzből fizetett aktivisták közreműködésével támadtak a rendőrökre és az Országgyűlés épületére a karácsony előtti napokban"

– közli a Fidesz, hozzátéve, hogy minden ilyen akciónak egyetlen célja van csak valójában. Soros György azért finanszírozza őket, hogy az európai parlamenti választások után újra bevándorláspárti többsége legyen az Európai Parlamentnek. 

A kormánypártok távolmaradása miatt határozatképtelen volt az Országgyűlés csütörtöki, az ellenzék kezdeményezésére összehívott rendkívüli ülése. A tanácskozáson így csak a napirend előtti felszólalások hangozhattak el, amelyekre a kormány nem is reagált. Az ellenzék eredetileg tárgyalni szeretett volna a tavaly december 12-én lezajlott parlamenti szavazásról, továbbá a december 16-17-én, a köztelevízió székházánál történtekről. A felszólalásokat követően Latorcai János levezető elnök közölte, hogy a Fidesz és a KDNP gépi szavazást kért a napirend elfogadásához. Ennek idején csak a Jobbik, illetve független képviselők tartózkodtak az ülésteremben, így az Országgyűlés nem volt határozatképes, a napirendet nem fogadták el, az ülést a levezető elnök lezárta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére