Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének!”

888.hu, MTI

2021.12.02. 11:10

Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője azt mondta az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában, hogy „megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének, még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton”.

 

Halász János hangsúlyozta, a Fidesz–KDNP fontosnak tartja, hogy megvédje a gyerekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől.

Éppen ezért tesszük fel a kérdést, hogy támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek”

– mondta, aláhúzva, hogy a Fidesz–KDNP válasza: határozottan nem.

Kiemelte: „Skóciában már a 11–18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi.”

„Itt gyermekeknek tartanak felolvasást iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást” – mondta a kormánypárti politikus.

Hangsúlyozta, az érzékenyítés kezdi elérni célját.

Sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13–17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat, naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában”

– mondta Halász János.

A Fidesz-frakció szóvivője ismertette, hogy a „nemátalakító műtétek és beavatkozások elismerése megjelent számos nyugat-európai országban, köztük Spanyolországban, ahol 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a kiskorúak, de Skóciában is, ahol ugyanez már négyéves kortól megengedett”.

Halász János szerint a magyar baloldal is asszisztál ehhez, ugyanis

a Momentum Mozgalom LMBTQ+-szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt”.

A kormánypárti politikus nyilatkozata végén felszólított: „Állítsuk meg az LMBTQ-lobbi gyermekeink épségét veszélyeztető őrületét!”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére