Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meg akarják változtani Európa keresztény alapjait

Nagy Gábor

2019.04.28. 09:30

Törekvések vannak Európa tradícióinak, keresztény alapjainak megváltoztatására - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke a Kossuth Rádió Vasárnapi újság c. mûsorában.

Szinte erőszakot vesznek rajtunk és ránk akarják erőltetni a migránsokat"

– fogalmazott Kubatov Gábor, aki szerint azért is lesz minden korábbinál fontosabb a május 26-i európai parlamenti (EP-) választás, mert törekvések vannak Európa tradícióinak, keresztény alapjainak megváltoztatására.

A politikus kijelentette: nagyon nehéz tudomásul venni azt, hogy a milliárdos Soros Györgynek nagyobb befolyása van Európában, mint 6-8-10 európai országnak. Miközben Soros azt követeli, hogy Európában nyissák ki a határokat, addig amerikai házát négyméteres kőkerítés veszi körül.

Érthető, félti a családját, de ő azt nem érti meg, hogy mi is féltjük a családunkat"

– fűzte hozzá a Fidesz alelnöke.

Kubatov elmondta: a Fidesz folytatja az EP-kampányban a támogató aláírások gyűjtését, hogy minél erősebb üzenetet küldhessenek Brüsszelnek, hiszen Európa legfontosabb kérdése ma a bevándorlás, erről pedig a magyaroknak más elképzelésük van, mint a brüsszeli elitnek.

A politikus úgy véli: egész Európa átalakulóban van, Nyugat-Európában romlik a közbiztonság. Megnövekedett a nők elleni erőszakok száma, az antiszemitizmus, a terrorcselekmények és az európai keresztényüldözés is egyre jelentősebb problémák a kontinensen.

Kubatov Gábor az interjúban a rendszerváltás óta példátlannak nevezte a szocialista Bangóné Borbély Ildikó napokban tett nyilatkozatát, amelyben az ellenzéki politikus úgy válaszolt a Fidesz támogatottságának növekedéséről szóló kérdésre, hogy sok a patkány Magyarországon. A Fidesz alelnöke szerint nincs helye a parlamentben annak, aki ilyen stílusban beszél több millió emberről, ezért abban reménykedik, hogy Bangóné Borbély Ildikó levonja a konzekvenciákat és lemond mandátumáról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére