Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Második helyen állunk az unióban az átoltottságot tekintve

888.hu

2021.03.07. 18:30

A New York Times szerint pedig a világ 13. legjobb átoltottsági mutatóval rendelkező országává váltunk.

Magyarország az átoltottság tekintetében a második helyen áll az Európai Unióban. Az itthon beoltottak aránya egyébként másfélszerese az uniós átlagnak. Megelőzzük az osztrákokat, a németeket vagy a franciákat is. A magyar átoltottsági arány 9,72%, az uniós átlag csak 6,12%. A magyar kormány fontos stratégiája a – nyugodtan nevezhetjük így – vakcinaháborúban a több lábon állás: ahogy a nemzetközi összehasonlítás is mutatja, a következetes taktika meghozta az eredményt – írja az Origo.

Orbán Balázs parlamenti államtitkár pedig szombaton arról számolt be, hogy a New York Times átoltottsági listáján igen előkelő helyen szerepelt Magyarország.

A baloldal a napokban ismét a tökéletes alkalmatlansággal kevert kivételes rosszindulatról tett tanúbizonyságot. A koronavírus-járvány harmadik hullámának elején, két hete, még teljes nyitást követeltek, erről ma már leginkább mélyen hallgatnak – írta Orbán Balázs a Facebook bejegyzésében.
Idejüket azóta az tölti ki, hogy a baloldali médiával karöltve támadják a futó oltási programot, meg persze tovább beszélgetnek arról a fantom Moderna-vakcináról, ami szerintük minden problémánkat megoldaná, miközben abból az adagból az első darab csak idén decemberben érkezne meg.
Mire az a szállítmány megérkezne, rég azzal fognak majd támadni minket, hogy miért rendeltünk ennyi vakcinát...
Időközben a szerintük összeomló magyar oltási program hatására
Magyarország ma a világ 13. legjobb átoltottsági mutatóval rendelkező országává vált. Az Európai Unióban pedig már csupán Málta áll előttünk.
- hivatkozott a világhírű lapra a politikus.
A baloldal a napokban ismét a tökéletes alkalmatlansággal kevert kivételes rosszindulatról tett tanúbizonyságot. A...

Közzétette: Orbán Balázs2021. március 6., szombat

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére