Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter: Össze kell fogni Gyurcsánnyal

888.hu

2021.10.19. 10:00

Egy igazi jobboldali ember vallomása.

 

Amint arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter lett az előválasztásnak gúnyolt show-műsor győztese, miután Karácsony Gergely népszerűsége bezuhant, és kénytelen volt visszalépni.

A 888.hu arról is beszámolt, hogy Hódmezővásárhely polgármestere egyáltalán nem akar konzervatív kormányt, baloldali programot kíván megvalósítani.

Azt gondolom, kellően meggyőződhettek arról, hogy bárki is legyen Magyarország miniszterelnök-jelöltje, egy olyan közös programot fog végrehajtani, amelyben a baloldali programelemek és a zöldelemek, sőt a liberálisoknak kedves fontos pontok is megvannak. Szó sincs arról, hogy egy konzervatív kormány alakulna Magyarországon”

– fogalmazott a Gyurcsánynéval rendezett vitán Márki-Zay.

Persze ez a kijelentése egyáltalán nem meglepő, hiszen már korábban is arról beszélt, hogy semmi kivetnivalót nem lát abban, ha összefog Gyurcsány Ferenccel. Egy élő YouTube-videóban Márki-Zay kijelentette:

Tehát, kérem szépen, nincs mese, a pártok meg a civilek nem civódhatnak, össze kell fogni, Gyurcsánnyal, Jobbikkal, cigányokkal, zsidókkal, mindenkivel össze kell fogni.”

Egy magát jobboldalinak valló ember tényleg összefogna a böszmével?

Itt az újabb bizonyíték tehát, hogy a Gyurcsány–Márki-Zay paktum megköttetett, és most már látjuk, életbe is lépett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére