Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay már Deák Dániel politológust is tv-vitára hívta

888.hu

2022.02.03. 20:40

Bár a baloldali jelöltnek pártja sincs mégis nagyon szeretné, ha valaki végre vitázna vele. Ha a 888-nak lenne vicc rovata Márki-Zay innentől ott szerepelne.

TV-vitára hívott Márki-Zay Péter, de mivel minden jel szerint nem ő a baloldal vezetője, hanem Gyurcsány Ferenc, és mivel még a rezsicsökkentés eltörléséről, a fizetős egészségügyről és a bevándorlók beengedéséről tett mondatait sem ismeri el, ezért elutasítottam őt. Ezt ki is posztoltam. Ezek után felhívott telefonon, és ott magyarázta hosszan védhetetlen mondatait, és kérte, hogy menjünk vitázni a HírTV-be vagy a PestiTV-be. Szürreális. Nem hiszem el, hogy itt tartunk – írja Facebook-oldalán Deák Dániel elemző, majd hozzátette, hogy

Márki-Zay Péter, előbb kérem vállalja fel mondatait!

 

A baloldal jelöltje először még Orbán Viktorral, majd Lázár Jánossal akart vitázni. Ők azonban nem vették komolyan a jelöltet, hiszen saját pártja sincs, így valódi súlya sem igazán lehet a jövőben a parlamentben.

A kétségbeesés valószínűleg olyan szintre jutott MZP-nél, hogy már egy elemzővel is vitatkozna csak, valaki álljon vele szóba. Korábbi botrányos kijelentéseit azonban itt sem lenne hajlandó felvállalni.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére