Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Marian Cozma édesapja Sztojka Ivánról: azt kívánom, örökre maradjon a börtönben

Forisek Ádám

2019.11.21. 15:28

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Marian Cozma gyilkosa ismét a rácsok mögött van. A hírrel kapcsolatban most Cozma édesapja is megszólalt.

Mint megírtuk, Sztojka Iván ismét börtönbe került, amiért lányokat futtatott. A rendőrség bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett és kitartottság bűntett meglapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a férfi ellen.

A hírrel kapcsolatban a Blikk megkereste Petre Cozmát, Marian édesapját. A napilap szerint a férfi felháborodott már azon is, hogy Sztojka kiszabadult, és nincs meglepve azon sem, hogy máris megy vissza a börtönbe.

Azt kívánom, örökre maradjon a börtönben, hogy legalább másnak már ne tudjon akkora fájdalmat okozni, mint nekünk. Megérdemelné, hogy átélje ugyanazt, amit az én ártatlan fiamnak okozott a barátaival. A megítélt kártérítésből még mindig nem kapott semmit a család, de most már nem várok tovább, jogi útra terelem az ügyet!

Petre Cozma arra utalt, hogy családjának a bíróság korábban 211 millió forint kártérítést ítélt meg, aminek megfizetésére a Marian Cozma halálában felelős öt embert kötelezték. Sztojkáék mai napig nem fizettek egyetlen forintot sem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére