Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Március 25-26-án rendezik a CPAC HUNGARY-t

Prokaj Dávid

2022.01.26. 14:20

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója sajtótájékoztatón ismertette, hogy az USA legnagyobb konzervatív seregszemléjét, konferenciáját a választások előtt egy héttel Magyarországra fogják elhozni.

 

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója ismertette, hogy tavaly szeptemberi bejelentés óta folyamatosan dolgoztak a szervezésén különféle amerikai és más nemzetközi partnerekkel közösen, hogy ezt valóra tudják váltani.

 

Bejelentette, hogy az esemény

2022. március 25-26-án lesz megtartva Budapesten a Várkert Bazárban. Közölte, hogy az eseményen számos prominens hazai és külföldi szereplő is részt fog venni.

Ismertette, hogy

ez a konferencia nem csupán egy seregszemle vagy rendezvény, hanem egy show is lesz.

Amerikában ez arról szól, hogy összejönnek az ottani konzervatív jobboldalnak a meghatározó figurái, újságírói, véleményformálói, politikusai, hogy együtt fejezzék ki azt, hogy milyen erős az amerikai jobboldal. A rendezvény súlyát az is mutatja, hogy 1974 óta ezeken az eseményeken az aktuális republikánus elnökök mindig részt vettek.

A CPAC HUNGARY célja pedig az, hogy ez ne pusztán amerikai-magyar rendezvény legyen, hanem az egész világról várnak meghatározó véleményformálókat, politikusokat.

A rendezvénynek a tematikája az isten-haza-család hármas egységére fog épülni. Ennek oka, hogy ez a három szó jól kifejezi azt az értéket, mely napjainkban globális támadás alatt áll. Szánthó Miklós „köszönetet” mondott a liberálisoknak, hogy ezen értékeket össztűz alá vették, hiszen ezzel azt a szívességet tettek a konzervatívoknak azáltal, hogy magunk mögött tudhassuk a minket szétválasztó ügyeket, és azokra az ügyekre koncentráljunk amik összekötnek minket és amelyek egész világon támadás alatt állnak. Látható ugyanis, hogy a társadalmi igazságosság és korrektség jegyében megpróbálják megtámadni a zsidó-keresztény alapokat, és jelentékteleníteni a keresztény-nemzeti identitást. Továbbá ma már átfogó össztűz alá lett véve a családokat is azzal, hogy megkérdőjelezik a jogaikat, hogy maguk választhassák meg gyermekük számára a szexuális nevelést is.

Elmondta, hogy a külföldi partnerekkel konzultálva egyetértettek abban, hogy ezeket a jelenségeket már ők is tapasztalják.

A CPAC célja, hogy az kapcsolódási pontként szolgáljon a nyugati civilizáció konzervatívai számára, összekapcsolja a nyugati jobboldalt, valamint hogy megmutassák a liberálisoknak, hogy a keresztény-nemzeti konzervatív erők együtt tudnak működni nemzetközi szinten is.

Szánthó Miklós úgy látja:

ebbe a konzervatív ellenforradalomban Magyarországnak, és annak szellemi erőinek is vezető szerepet kell játszania.

 

Ismertette, hogy a rendezvényre Orbán Viktort is felkérték mint a rendezvény egyik fő előadójának. Továbbá a világ számos pontjáról várnak még vendégeket, előadókat. Közölte, hogy amerikai szenátorok, kongresszusi képviselők, az amerikai szellemi élet jeles képviselői, továbbá az európai think-tank kutatóintézetek vezetői és újságírói is jelen lesznek.

Az pedig már hivatalos, hogy jön Santiago Abascal, a spanyol jobboldali VOX párt vezetője, valamint Brazília elnökének fia, Eduardo Bolsonaro politikus is el fog látogatni Magyarországra. Bízik abban, hogy el fognak jönni Magyarországra más egyéb nyugati tagállami vezetők, pártpolitikusok és európai parlamenti képviselők is.

Az esemény honlapja folyamatosan frissülni fog, a jövőben ott lesz elérhető az esemény programja, valamint a vendégek listája is, amennyiben elfogadják a meghívást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére