Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már több mint egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációt

Zelenka Dóra

2018.12.14. 11:40

Átléptük az egymilliós határt, már 1 millió 117 ezren vettek részt a családokról szóló nemzeti konzultációban - nyilatkozta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken.

Dömötör Csaba azt mondta: ez is azt mutatja, hogy egy nagyon fontos, mindannyiunkat érintő kérdésről van szó. Az államtitkár kiemelte: az ország már kétszer annyit költ családtámogatásra, mint 2010-ben, és mivel a gazdaság jól teljesít, a családtámogatási rendszert tovább lehet bővíteni.

Ez a konzultáció jelölheti ki a jövőbeni intézkedések alapjait"

– tette hozzá.

Kitért arra is, hogy az ellenzék mindvégig támadta a konzultációt, mert szerinte valójában az egész családtámogatással van bajuk. Dömötör Csaba úgy vélekedett, hogy ha az ellenzék tehetné, el is törölné a konzultációt.

Kiemelte: a konzultációban való részvétellel nemcsak a jövőbeni intézkedések alapjait jelölhetik ki az emberek, hanem egyúttal kiállhatnak az eddigi eredmények, az eddigi döntések és a kormány családpolitikája mellett, amelynek az a célja, hogy minél több támogatást adjanak a gyermeket nevelő magyar családoknak.

Kérdésre válaszolva az államtitkár azt is elmondta, az 1 millió 117 ezer kitöltött kérdőív kevesebb mint 7 százaléka internetes kitöltés. Ez azt mutatja, hogy a magyarok változatlanul a postán visszaküldött kérdőívet részesítik előnyben.

A konzultációt itt lehet kitölteni. A kérdőívben feltett kérdésekre még egy hétig lehet válaszokat adni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére