Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már megint nem jött össze az MSZP megújulása

Bertha László

2017.06.19. 11:28

Hiába beszélt Botka László az MSZP megújulásáról, a párt ismét régi arcokkal "erõsít" a kampányban.

Az MSZP korábbi bukott pártvezetőjét, Tóbiás Józsefet nevezte ki a párt kampányfőnökének Botka László miniszterelnök-jelölt, a szocialisták pedig átálltak kampányüzemmódra – erősítették meg a Magyar Időknek az Index hírét.

A Tóbiás (aki egy évvel ezelőtt távozott az elnöki posztról) által létrehozott kampányigazgatóság munkájában Baja Ferenc is feladatot kapott, ő korábban Horn Gyula minisztere, a későbbi szocialista kormányok idején pedig a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára volt.

A politikus meglepő választásnak bizonyul annak tükrében, hogy Botka László a programjában leszögezte, hogy nem jön vissza a régi MSZP-s politika, és a párt régi gárdája nem szerepelhet a párt 2018-as országos választási listáján.

Botka Lászlót egy korábbi interjúban arról faggatták, tud-e öt olyan MSZP-s politikust mondani, akit szívesen látna, mert hitelesen tudja képviselni az új politikát és nem köthető a 2010 előtti időszakhoz. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje egyetlen embert sem tudott megnevezni.

A most felállt kampányigazgatóságban többek között részt vesz Molnár Zsolt is, aki a 2014-es választási kampányban volt az MSZP kampányfőnöke.

A Magyar Időknek nyilatkozó szocialista forrás megerősítette a kampánystáb felállításáról szóló hírt, azonban leszögezte, hogy ez a testület nem Botka Lászlóé, hanem a párté. Elmondása szerint Tóbiás elnöksége idején a pártban ugyanezek a személyek segítették a kampányokat, a stáb tagjairól pedig Molnár Gyulával és Botkával is egyeztetett Tóbiás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére