Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Május elsejétől újra engedélyezett az éjszakai horgászat

888.hu, MTI

2021.04.29. 10:10

A kedvezően alakuló járványügyi adatok és az átoltottság dinamikus növekedésének következtében több mint 700 ezer regisztrált horgász számára válik újra lehetségessé az éjszakai horgászat.
Május elsejétől újra lehetségessé válik a több mint 700 ezer regisztrált horgász számára az éjszakai horgászat

– tájékoztatta a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) csütörtökön az MTI-t.

A közlemény szerint a kormány a szövetség kezdeményezésére újra áttekintette az éjszakai horgászat engedélyezésével és a többnapos horgásztúrákat érintő helyfoglalásos lehetőség biztosítása tárgyában felmerült lehetőségeket.

Azt írták: „Tekintettel a kedvezően alakuló járványügyi adatokra, az átoltottság dinamikus növekményére, valamint a horgászok szabadidősporttal, rekreációval kapcsolatos jogos igényeire is” az a döntés született, hogy a több mint 700 000 regisztrált horgász számára május 1-jétől újra lehetségessé válik az éjszakai horgászat.

A változást érintő részleteket a hatályos jogszabályok alapján – a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldását érintő újabb döntések mellett – a Mohosz az április 30-áig megjelenő újabb veszélyhelyzeti tájékoztatójában közzéteszi, és azt a közösségi csatornáin keresztül haladéktalanul el is juttatja a horgászokhoz – tették hozzá.

Kép: beol.hu

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére