Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarországra látogat Rick Santorum, a baloldali kulturkampf ősellensége

888.hu

2022.05.06. 16:30

Rick Santorum 2012-ben és 2016-ban is indult az Egyesült Államok republikánus elnökjelöltségéért, és úgy vált széles körben ismertté, mint azoknak a konzervatívoknak a szószólója, akik nem érezték, hogy hallják a hangjukat Washingtonban – olvasható az Alapjogokért Központ Facebook-bejegyzésében.

 

Az iowai előválasztásokon aratott szenzációs győzelme az elsőszámú jelöltek közé emelte, végül 11 államban nyert, közel 4 millió szavazatot szerzett és a második helyen végzett a 2012-es republikánus előválasztási folyamat során – teszik hozzá.

 

„A baloldali kulturkampf jelenségével szemben a leghatározottabban fellépő, országos ismertséggel bíró politikusok közé is hamar bekerült. Mély hite, töretlen ragaszkodása elveihez és szókimondó nyíltsága igen népszerűvé tette a konzervatív szavazók körében – és kivívta magának a progresszív baloldal mélységes ellenszenvét is.”

 

Kevés jobboldali politikus ellen hergelt úgy a média, mint Rick Santorum esetében.”

– írják.

 

Hozzáteszik: „a volt elnökjelölt nagyra értékeli a magyar konzervatívok sikereit az elmúlt bő évtizedben, és nagy örömmel fogadta el az Alapjogokért Központ meghívását”.

 

Szeretnék köszönetet mondani az Alapjogokért Központnak és az amerikai konzervatív uniónak azért, hogy megrendezik az első európai CPAC-et Budapesten, május 18-tól 20-ig. Elmondhatom önöknek, hogy nagyon örülök annak, hogy ott lehetek és felszólalhatok ezen a rendezvényen.”

– üzente Rick Santorum.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére