Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Magyarország azóta erősödik, amióta felismerte a nemzeti összetartozás erejét”

Bertha László

2019.06.04. 08:23

Az erős nemzeti összetartozásra minden eddiginél nagyobb szükség van – olvasható a Fidesz június 4-i közleményében.

A 2010-ben megalakult Országgyűlés egyik első döntése volt, hogy a nemzeti összetartozás napjává nyilvánította június 4-ét, a trianoni békediktátum aláírásának napját. Ezzel szimbolikusan is hátat fordítottunk annak a Gyurcsány-korszaknak, amely nem tekintette a nemzet részének a külhoni magyarokat és gyűlöletkampányt folytatott ellenük.

Gyurcsányék a nemzeti összetartozás napjának bevezetését sem szavazták meg. Magyarország azonban azóta erősödik, amióta felismerte, és a mindennapok részévé tette a nemzeti összetartozás erejét gazdasági, szellemi és minden értelemben egyaránt. Az erős nemzeti összetartozásra minden eddiginél nagyobb szükség van, mert a bevándorláspártiak – köztük a Gyurcsány vezette ellenzék – célja a nemzetek Európájának felszámolása, a nemzeti szuverenitás és a nemzeti identitás gyengítése, és egy új kevert népességű Európa létrehozása.

Mi azonban szeretnénk megőrizni Magyarországot a magyarok országának, minden magyar hazájának, éljenek akár a határon túl, vagy bárhol a világon

– áll a Fidesz közleményében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére