Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lomnici: Soros emberei irányítják a 444-et?

Bertha László

2017.04.17. 19:28

A CÖF szóvivõje szerint jó lenne tudni, hogy milyen utasításra és kinek a pénzén alapították meg a 444.hu-t.

Ahogyan arról vasárnap beszámoltunk, a Soros György érdekeltségébe tartozó – ám ezt régóta tagadni próbáló – 444.hu kiadói igazgatóságában az amerikai milliárdos, tőzsdespekuláns bizalmi emberei ülnek. A portál az elmúlt években rendszeresen támadta a Civil Összefogás Fórumot (CÖF), annak párttámogatását firtatva. A 444 háttere kapcsán felmerült hírekre a CÖF szóvivője, Ifj. Lomnici Zoltán reagált.

A CÖF szóvivője elmondta, hogy a 444.hu alaptalan vádjaira minden esetben tényeken alapuló válaszokat adott a CÖF, így most ugyanezt várják el Uj Péter főszerkesztőtől is annak kapcsán, hogy hogy Maria Nemcová és Valér Kot – mindketten Soros György régi bizalmi emberei – is ott ülnek a hírportál kiadói igazgatóságában. Ifj. Lomnici elsődlegesen azt szeretné megtudni, hogy hogy milyen utasításra és kinek a pénzén alapította meg az Index.hu-tól annak idején távozó Uj Péter a 444.hu-t, illetve ha tényleg Soros helytartói ülnek a kiadói igazgatóságban, akkor rendeltek-e cikkeket a lap tollnokaitól, és adnak-e konkrét parancsokat is.

Az is jogos kérdés, hogy a nyíltan a magyarság nemzeti érzéseit sértő cikkek sorozatát gyártó sajtóorgánum, miért Magyarországon választott telephelyet magának? Lehet, hogy a magyar embereket az is érdekelné, hogy a nevezettek tudnak-e egyáltalán az ország hivatalos nyelvén, azaz magyarul?”

– tette hozzá.

Lomnici felidézte Kardos Gábor, a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatójának korábbi válaszát is, melyben csupán annyit mondott, hogy ők a maguk urai, és az összes kollégájuknak hasonló szabadságot kívánnak a munkavégzésnél.

A semmitmondó válasznál mi Új Péter főszerkesztőtől többet várunk, hiszen milyen szabadság az, ahol a kenyéradó gazda annyira nem bízik saját embereiben, hogy kipróbált kádereket ültet a szerkesztőség nyakába?”

– kérdezi a CÖF szóvivője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére