Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lezárult a TV2 megvásárlása

Bertha László

2016.01.03. 17:36

Lezárta a TV2 Csoport megvásárlását a Magyar Broadcasting Co. Kft; a vállalat a tranzakcióhoz szükséges engedélyek birtokában a változásbejegyzési kérelmét is benyújtotta a cégbírósághoz.
BUDAPEST, 17:36

Andy Vajnáé a TV2, Dirk Gerkeens pedig a csoport új vezérigazgatója.

Lezárta a TV2 Csoport megvásárlását a Magyar Broadcasting Co. Kft., a vállalat a tranzakcióhoz szükséges engedélyek birtokában a változásbejegyzési kérelmét is benyújtotta a cégbírósághoz, valamint kinevezte Dirk Gerkenst a csoport új vezérigazgatójának.

Az MTI-hez eljuttatott közleményben idézik Andy Vajnát, a vállalat tulajdonosát, aki egy szórakoztató és piacvezető kereskedelmi tévét szeretne létrehozni. Vajna szerint a TV2 a család televíziója lesz, ami szórakozást és hiteles tájékoztatást biztosít mindenki számára.

A Gazdasági Versenyhivatal október 30-án engedélyezte, hogy a társaság egyedüli irányítást szerezzen a TV2 és a CEE Broadcasting Limited felett.

A közlemény szerint a Magyar Broadcasting a TV2 Csoport megvásárlását saját tőkéből, valamint egy több bankból álló konzorcium közreműködésével finanszírozza.

(MTI)

Korábbi írások az üggyel kapcsolatban:

Simicska vesztésre áll

Új közleményt adott ki a TV2

Harc a TV2 ellen

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére