Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Levelet küldtek a jobbikosoknak: hozzanak árpádsávos zászlót és ismételjék meg 2006-ot

888.hu

2018.12.15. 09:15

Titkos levelet kaptak a jobbikosok. A 888.hu-hoz eljuttatott példányból kezd kirajzolódni a Jobbik valódi szándéka. Megpróbálja az eseményeket erõszakosabb irányba tolni. Vidéki aktivistákat rendeltek fel, hogy használják " a 2006-ban bevált felszereléseket." Ez Soros liberális anarchistái, és a jobbikos huligánok intézményes kapcsolatának elsõ bizonyítéka.

Szabó Gábor jobbikos háttérember levelet küldött a párt tagságának, amelyben bújtatva ugyan, de rendbontásra és erőszakos cselekedetekre sarkallja a szimpatizánsait. 

A hozzánk eljuttatott levélben azt írja a jobbikos vezér, hogy

Budapesten forrnak az indulatok. Szerdán és csütörtökön is több ezres tömeg tüntetett a Kossuth téren és összecsapott a karhatalmi erőkkel. Várhatóan folytatódni fognak az események, így a mai, valamint a holnapi napon is további megmozdulások várhatóak.

Majd azzal a hazugsággal folytatja, hogy "óriási a felháborodás országszerte, ezért most van itt az idő, hogy elkezdjük ennek a hazug rendszernek a koporsójába az első szegeket beverni. Arra kérünk minél több jobbikos tagot, aktivistát és szimpatizánst, hogy a pénteki és szombati tüntetésekre jöjjenek el!"

Árpádsávos zászlók és liberális anarchisták

Arra külön kíváncsiak leszünk, hogy a Soros liberális kölykei és szoci nyugdíjasok mit fognak szólni, ha meglátják a jobbikos pártjelvényeket, mert Szaszi (Szabó Gábor hálózati neve) arra kéri a Jobbik kemény magját, hogy hozzanak árpádsávos zászlókat és jobbikos pártzászlókat.

"Fontos, hogy hozzatok kellő számú jobbikos és magyar, árpádsávos zászlót egyaránt! Mutassuk meg, hogy ez a tömeg egy nemzeti tömeg, nem pedig egy liberálisanarchista csőcselék, ahogy azt a Fidesz próbálja bemutatni. Itt főleg valóban a hazájukért aggódó nemzeti érzelmű emberek tüntetnek, s igenis itt a Jobbiknak vezető szerepet kell vállalnia ebben a küzdelemben is! "

Szabó Gáborék a rendőröknek is neki akarnak menni, hiszen a levél azzal zárul, hogy hozzon magával mindenki védőfelszerelést, azokat, amelyek 2006-ban már beváltak.

Mindenki hozza magával a 2006-ban már bevált védelmi felszereléseket! Találkozzunk valahol az utcán! Az első sorban. A jobbikos zászlók alatt. Szebb jövőt! Szabó Gábor, pártigazgató"

Szabó Gábor és a Jobbik célja egyszerű, megpróbálnak rátelepedni Sorosék tüntetésére, és sokkal erőszakosabb eszközökkel, sokkal radikálisabb emberekkel provokálnák a rendőröket, egyfajta forradalomszerű események eszkalálódásán ügyködnek. 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nincs szükség az UEFA kampányaira a sportszerű szurkoláshoz

Nincs szükség az UEFA kampányaira a sportszerű szurkoláshoz

Az NB III. arra is jó példa, hogy miért nincs szükség az UEFA sok hülyeségére, főleg, hogy a szövetségnél sem veszik komolyan a kampányok üzeneteit. Pörge szurkol, sokadik rész!

Puskás-díj: Zsóri Dániel ollózós gólja bekerült a tíz legszebb találat közé

A jelöltekre szeptember elsején éjfélig lehet szavazni a FIFA oldalán.

Harminc éve nyílt meg a vasfüggöny: retró képek a Páneurópai Piknikről

Harminc éve nyílt meg a vasfüggöny: retró képek a Páneurópai Piknikről

Több mint kétszáz NDK-beli állampolgár rohant át magyar területről Ausztriába a Sopron és Szentmargitbánya (St. Margarethen) közti földúton, ahol a rendezvény idejére megnyitották a határt. Több ezer magyar és osztrák találkozott az első alkalommal megtartott nemzetközi rendezvényen: a Páneurópai Pikniken, melyet Sopron közelében rendezett meg a Páneurópai Mozgalom és a Magyar Demokrata Fórum.

Orbán-Merkel találkozó: Közép-Európa súlya az európai döntéshozatalban folyamatosan nőni fog

Orbán-Merkel találkozó: Közép-Európa súlya az európai döntéshozatalban folyamatosan nőni fog

A magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítésének szükségességéről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Sopronban, miután tárgyalt Angela Merkel német kancellárral.

Ökumenikus istentiszteletet tartottak a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulóján

Ökumenikus istentiszteletet tartottak hétfőn, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulója alkalmából a soproni Evangélikus templomban Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár részvételével.

Merkel megköszönte Magyarországnak a német egyesítéshez való hozzájárulást

Merkel megköszönte Magyarországnak a német egyesítéshez való hozzájárulást

Angela Merkel Sopronban, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulójának alkalmából tartott istentiszteleten beszélt erről.

Orbán: „Ha hiszünk benne, Európa erős, gazdag otthona marad az európai népeknek”

Orbán: „Ha hiszünk benne, Európa erős, gazdag otthona marad az európai népeknek”

Mindig is tudtuk, a kettészakítottság idején is, hogy csak egy Európa van – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából tartott ökumenikus istentiszteleten hétfőn, Sopronban.

Így fogadta Orbán Viktor a német kancellárt

Orbán Viktor kormányfő a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából fogadta Sopronban Angela Merkel német kancellárt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére