Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leslie Mandoki: természetesen kiállok Orbán Viktor mellett

Nagy Gábor

2017.08.31. 19:28

Leslie Mándoki dobos, producer, zenekarvezetõ a zenei munkássága mellett a világpolitikáról, az illegális bevándorlásról és az Orbán Viktorhoz fûzõdõ barátságáról is beszélt a Magyar Narancsnak adott interjújában.

Mándoki László az interjúban kifejtette, hogyan vélekedik az illegális bevándorlásról. A zenész szerint Brüsszelnek el kellene fogadnia, hogy Budapest más állásponton van, és emellett azt szeretné, hogy "továbbra is minden városrész biztonságos maradjon". Majd hozzátette: a magyarországi zsidóságot is csak így lehet megvédeni.

Az interjúban szóba került Orbán Viktor személye is, akit a zenész egy "rendkívül művelt és érdeklődő embernek tart, akivel nagyon kellemesen lehet beszélgetni filozófiáról, vagy akár művészetekről", ezért is kötődhetett barátság kettejük között.

Természetesen kiállok a barátságáért, és természetesen segítek a hazámnak, ha segíthetek"

– mondta Mándoki.

Természetesen a Magyar Narancs nem bírt magával, és rákérdezett a rákérdezhetetlenre, miszerint a zenész kormányfővel ápolt jó kapcsolata miatt kaphatott 1,4 milliárd forintos állami támogatást. Mándoki természetesen sületlenségnek titulálta a felvetést, és elmondta: semmi köze nincs ennek a pénznek az Orbán Viktorral való jó viszonyához. A zenész szerint a pénz jó helyre került, remek film és könyv készült belőle, melyet külföldön csak dicsértek.

A Németországban élő zenészt a magyar és a német politika közötti ellentétekről kérdezték. Mándoki ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a két nép barátsága harmonikus, és szerinte az is teljesen belefér, hogy olyan kérdésekről, mint a migránsok, más a két ország véleménye.

Jegyezzük meg gyorsan: ki tudja miért, de igencsak szokatlan felütéssel kezdődött az interjú. Mándoki László ugyanis leszögezte, hogy a végleges interjút mindenképp küldjék el neki a nyomtatás előtt, mert volt olyan tapasztalata, hogy egy magyarországi sajtóorgánum utólagosan hozzáírt mondatokat az idézeteihez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére