Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lengyel László azt szeretné, ha az ellenzéki média kicsinálná a kormányt

Tóth Dalma

2017.07.23. 15:58

A politológus szerint össze kell fognia az ellenzéki médiának a kormány ellen, mert a szerencsétlen ellenzéki pártok gyengék és nem lesznek képesek leváltani a Fideszt.

Lengyel László a Népszavában fejtette ki az ellenzéki média összefogásának gondolatát – szúrta ki az Origo. Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt tanácsadója szerint nem kellene tovább várni a tehetetlen ellenzéki politikusokra.

Lengyel azt írja, hogy "nincs semmi oka a megmaradt független/ellenzéki sajtótermékek szerkesztőségeinek és tulajdonosainak, hogy ne alakítsanak ki koordinált stratégiát a választásokig tartó viselkedésre." A politológus a hatalomért cserébe bárkivel összefogna, azt javasolja, hogy a kormányzás megszerzéséért érdemes a Simicska-birodalom urával is tárgyalni.

Tehát Lengyel László azt szeretné, ha a Soros-féle 444, a Simicska-féle Zsúrpubi és Index, valamint a 24.hu és a HVG összefogna a kormány ellen. Úgy látszik a politológus pár körrel le van maradva, mert az összefogás már megtörtént.

Az ellenzéki média sorra veszi át egymástól a kormányt gyalázó cikkeket és Magyarország sikereit is kudarcként próbálják eladni. Ennél már csak az felháborítóbb, hogy mindennek ellenére Lengyel László írása fejezetcímének "Összefogás a független sajtóban" címet adta, amikor jól látszik, hogy a imént említett lapok esetében egyáltalán nem beszélhetünk függetlenségről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére