Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Leghõbb vágya miatt verné szét Soros a V4-et

Nagy Gábor

2018.03.22. 16:52

Rég nem látott egység uralkodik a visegrádi országok között, fõleg a bevándorlásellenesség terén. Épp ez az akadálya annak, hogy a keresztény Európa népességét még nem tudták kellõképp felhígítani a migránssimogatók. A bevándorláspárti globalistáknak - élükön Brüsszellel és az ENSZ-szel - tehát nincs más dolguk, mint kihúzni a kényszerkvóta méregfogát, vagyis: destabilizálni Közép-Európát.

A 2015-ös migránsválság kirobbanása óta a visegrádi együttműködés egységét szinte minden évben el akarják temetni a bevándorláspárti globalisták, de valamiért csak nem akar összejönni a „hőn áhított” vágyálmuk! Itthon főleg a hazai ellenzéki média felületein találkozhatunk kárörvendő, temetési szertartásra hajazó írásokkal. Ám semmi kétség afelől, hogy a népes mezőnyből messze kiemelkedik egy Soros György által pénzelt „blogocska”, az Átlátszó. Az itt dolgozó vágyvezérelt bértollnokok minden szakértelmüket latba vetve azon munkálkodnak, hogy bebizonyítsák: a V4 csak egy érdekszövetség, és szó sincs közös értékekről. Ha pedig szóba kerül, hogy egy-két visegrádi ország kifelé kacsintgat, máris jön a már megszokott mantrázás, vagyis veszélyben Orbán szövetségi rendszere: „Visegrád halott”.

Semmi kétség, a bevándorláspárti térfélen tényleg azért izgulnak itthon és a nagyvilágban, hogy Közép-Európában a káosz legyen úrrá. És most talán még úgyis tűnhet, hogy nekik áll a zászló.

Csehországban bár nyert a bevándorlásellenes Andrej Babis-féle ANO mozgalom, a kormányalakításig még nem sikerült eljutniuk. Szlovákiában sem túl rózsás a helyzet, hiszen hatalmas erők munkálkodtak azon, hogy megbuktassák Robert Fico bevándorlásellenes kormányát, ami végül sikerrel járt. Lengyelország is ott van azonban a bevándorláspárti globalisták célkeresztjében, a brüsszeli kényszerkvótákat konzisztensen elutasító Jog és Igazságosság kormányát az uniós alapszerződés hetes cikke szerinti eljárással készítenék ki. És itthon is közeleg a parlamenti választás, melynek hatalmas lesz a tétje: bevándorlóország lesz-e Magyarország vagy sem.

Látván a folyamatokat, az áprilisi választásokat, jogosan merül fel a kérdés:

Hova ez a nagy sietség? Miért keverik a lapokat ilyen gyorsan a Soros György kottájából játszó migránssimogató gittegyletek?

Orbán Viktor kormányfő úgy fogalmazott ezzel kapcsolatban:

Nyilvánvaló, különösen Merkel asszony legutóbbi lengyelországi látogatását követően, hogy július elsejéig, tehát a mostani bolgár elnökség időszakában át akarják préselni, nyomni, gyötörni rajtunk az új, bevándorlást bátorító és támogató európai szabályokat. […] A döntő ütközet majd júniusban következik be.”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pedig az elmúlt napokban az ENSZ globalizációs csomagja ellen kardoskodik:

A harc lényege, hogy a migrációt elismerjük-e alapvető emberi jognak. Mi ezt elutasítjuk, a migráció nem alapvető emberi jog, senkinek sincs joga hozzá, hogy reggel felkel, rábök a térképre, hogy hova akar áttelepülni, aztán megindul és árkon-bokron át odamegy. Ez ellentétes mindenfajta nemzetközi szabályozással, nem alapjog. A biztonságos élethez való jog viszont valóban alapjog. Minden embernek a saját országában kell ezt biztosítani, ha pedig ez nem megy, akkor az első országban kell, ahol már biztonság van.”

Látjuk, Brüsszelnek és az ENSZ-nek is nagyon sietős. Előbbinek különösképpen, hiszen egy év múlva EP-választásokat tartanak, a bevándorláspártiak pedig attól rettegnek, hogy a strasbourgi parlamentben többségbe kerülnek a bevándorlást elutasító erők. Mert bár az európaiak látják a bevándorlás és a multikulturalizmus okozta veszélyeket, sőt, az elmúlt időszak terrorcselekményei miatt a saját bőrükön is megtapasztalták migránssimogatás okozta káoszt, az európai globalista elit mégsem tesz ellenintézkedéseket, csakis Soros György leghőbb vágyán, a bevándorlás bátorításán ügyködnek.

A kontinens felhígításáig, migránsokkal való megtöltéséig a káoszon keresztül vezet az út. Ez Brüsszel, az ENSZ és Soros György érdeke.

Épp ezért indítottak a globalisták egészpályás letámadást a visegrádi négyek ellen!

Ezért nem győzhetnek a globalisták

Megvalósíthatatlan a transznacionális, globalista elit programja, mert a népek szíve nem a pluralizmusért, a sokszínűségért vagy az Európai Unióért dobban, hanem a családért, a hazáért és a hitért - állítja Pat Buchanan politikai tanácsadó.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére