Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lebuktak a Jobbik emberei, miközben Simicska irodájából távoztak

Sümeghi Lóránt

2018.03.23. 15:15

Egy, az Origo birtokába jutott leleplezõ fotó szerint Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója éppen Simicska Lajos irodájából távozik Schön Péter gazdasági igazgató társaságában.

Korábban megírtuk, nyilvánosságra került egy felvétel, amelyen a jobbikos Farkas Gergely pénzt ajánl a kiskunhalasi körzetben az LMP-s jelöltnek azért, hogy lépjen vissza a javára.

Minden jel arra mutat, hogy egyáltalán nem egyedi esetről van szó. Az Origo úgy tudja,

országszerte pénzzel gyakorolnak nyomást a jobbikosok a többi jelöltre.

A lap szerint a korrupciós pénzt Simicska Lajos biztosítja, a pártba pedig Szabó Gábor pártigazgató személyesen hordja a bukott oligarcha pénzét. Emiatt kell olyan gyakran egyeztetnie a Jobbik embereinek Simicskával, melyről az Origo fényképet is közölt.

Szabó és Schön az alábbi, irodaként használt hatalmas családi házból távoztak a Simicskával közös tárgyalásról. Jól látható, hogy a villanyoszlop ugyanazon a helyen áll, és az irodaház fehér téglakerítése is egyezik a föntebbi képen látható kerítéssel.

Ezen a képen pedig Simicska Lajos hajt be a kapun fekete Jaguárjával, oda, ahonnan Szabóék távoztak később. Itt is kivehető az iroda bejárata melletti villanyoszlop, a fehér téglakerítés mellett az utcakép is egyezik a Szabót ábrázoló fotón látható utcaképpel.

Az immár több fronton is szervezett választási korrupcióba keveredő Jobbik sajtóérdeklődésre ez ügyben elismerte:

Szabó Gábor és Schön Péter a Jobbik közterületi kampányával kapcsolatos ügyekben tárgyalt és egyeztetett a párttal szerződéses kapcsolatban álló plakátcégek vezetőivel abban az épületben."

És, hogy ki a Jobbikkal szerződéses kapcsolatban álló plakátcégek (Publimont Kft. és az Euro Publicity Kft.) vezetője? Hát persze, hogy Simicska Lajos.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére