Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Le Pen: "Irigykedve nézzük Magyarországot"

Bertha László

2018.03.31. 10:40

A francia politikus szerint hazájának nincs bevándorlási politikája, nem õk irányítják az eseményeket és nem választhatják meg, hogy kikkel akarnak együtt élni, épp ezért irigykedve nézik Magyarországot.

Az EchoTV Informátor című műsorának stábja Franciaországban forgatott a bevándorlás helyzetéről és az iszlám térnyeréséről, melynek keretében felkeresték a jobboldali, bevándorlásellenes Nemzeti Front vezetőjét, Marine Le Pent is, aki párizsi irodájában adott interjút.

A francia politikus szerint az integráció egyáltalán nem működik hazájában, ami pedig jelenleg az illegális bevándorlás kapcsán tapasztalható, az „igazi katasztrófa” és egyúttal a 21. század legnagyobb kihívása.

Afrika lakossága 2050-re el fogja érni a 2,3 milliárd főt. Jól látjuk a demográfiai alakulásokat, miközben jelenleg 1,5 milliárdan lakják a kontinenst. Hogyha az európai országok erről nem vesznek tudomást, és nem tesznek olyan intézkedéseket, amelyek a biztonságunkat és a szabadságunkat szavatolják, akkor Európát elöntik a bevándorlók és holnap már csak sírhatunk”

– jelentette ki Le Pen.

A Nemzeti Front vezetője szerint ennek ellenére a politikai elit semmit nem tesz ennek megfékezéséért, így irigykedve nézik Magyarországot:

Franciaországnak nincs bevándorlási politikája, csak hagyjuk a dolgokat a saját medrükben folyni. Az a bevándorláspolitikánk, amelyet az Európai Unió ránk kényszerít a nyitott határokkal. Nem vagyunk urai a helyzetnek, nem irányítjuk az eseményeket, nem választhatjuk meg, hogy kikkel akarunk együtt élni. Ahhoz sincs jogunk, hogy meghatározzuk, ki léphet be az ország területére és ki nem. Irigykedve nézzük Magyarországot”

mondta a francia politikus.

Marine Le Pen az Európai Unió vonatkozásában azt is elmondta a stábnak, hogy Brüsszel nyíltan vállalja, hogy több bevándorlót szeretne, így már olyan is elhangzott, hogy 2050-ig további 150 millió bevándorlóra lesz szüksége a kontinensnek. Arra a kérdésre, hogy mit gondol Orbán Viktor politikájáról, Le Pen úgy válaszolt, hogy

Tisztelem Orbán Viktort, a bátorságát, hiszen volt ereje, hogy szembemenjen azzal az Európai Unióval, amely őt megfenyegette és zsarolta.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére