Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kunhalmi mégsem lesz az MSZP elnöke

Bertha László

2018.06.15. 09:19

Kunhalmi Ágnes mégsem indul a szocialisták elnöki posztjáért, így Tóth Bertalannal vagy Mesterházy Attilával "újulhat" meg immáron sokadszorra az MSZP.

Az ellenzéki párt a vasárnapi kongresszusán dönt arról, hogy ki vegye át Molnár Gyula helyét. Korábban több név is felvetődött a nem éppen nemes feladatra, ám Bródy Gábor és Szanyi Tibor után csütörtökön a szocik budapesti elnöke, Kunhalmi Ágnes is bedobta a törölközőt. A politikusnő az elnöki poszt helyett a párt választmányának vezetéséért száll ringbe.

Kunhalmi az Indexnek azzal indokolta döntését, hogy ugyan nem fogadja el a jelenleg fennálló rendet a hazai politikában, „de a változtatás mindig sokkal több erőt és időt kíván”, amelyeknek úgy tűnik, hiányában van a politikus.

A Magyar Idők írása szerint ez a lépés inkább Tóth Bertalannak kedvez, mintsem Mesterházynak, aki azt állítja, hogy tanult korábbi hibáiból, a megszerzett tapasztalatai által pedig talpra állítaná az MSZP-t, sőt 2022-re váltópárttá tenné az általa korábban is elnökölt pártot.

A tisztújítást ma különalkukkal, füstös szobákban való egyezkedéssel nem szabad letudni. Többször elmondtam, hogy én bízom a tagjaink, a kongresszus értékítéletében, és mindenkivel szívesen dolgozom együtt az MSZP újratervezésében”

– nyilatkozta Mesterházy.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére