Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közép-Európa értékeire van szüksége kontinensünknek

888.hu

2020.02.14. 18:30

A nemzeti, konzervatív erők ébredése zajlik Európában, és ezen erőknek képesnek kell lenniük összefogni a globalista nyílt társadalom hálózata ellen – hangzott el az Alapjogokért Központ és a lengyel Ordo Iuris jogi kutatóintézet közös sajtótájékoztatóján, melyen a felek mindennek érdekében együttműködési megállapodást kötöttek.

Közleményükben felhívták a figyelmet: Európa identitásválságban van, egyre terjednek a keresztény- és családellenes megnyilvánulások, teret nyer az emberi jogok szélsőséges, fundamentalista értelmezése, a genderideológia, a nyílt társadalom eszméje, valamint a politikai korrektség szólásszabadságot megfojtó gyakorlata. A magyar és lengyel intézet vezetői szerint ezen folyamatok ellen közösen kell fellépni és vissza kell találni a keresztény gyökerű európai identitáshoz. A megállapodás azt is kiemeli: a felek elkötelezettek az Európai Unió mellett, azonban az csakis az erős tagállamok szoros együttműködésére épülhet.

A sajtótájékoztatón Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója kiemelte: a föderalista balliberális oldal óriási forrásokkal, kiterjedt hálózatokon keresztül igyekszik befolyásolni a nemzetközi és az európai uniós döntéshozatalt. A nyílt társadalom szervezői nemcsak belülről, politikai pártokon keresztül, hanem kívülről, globális szervezetek és „körmönfont jogászkodás” révén akarnak beavatkozni a családok és nemzeti közösségek hétköznapjaiba. „Nem a sokat emlegetett, de valójában semmit sem jelentő európai értékekre, hanem a valódi tartalommal rendelkező közép-európai értékekre van szüksége a kontinensnek” – húzta alá a központ igazgatója.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére