Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közel 4000 menekültet fogadtak a rendőrök budapesti pályaudvarokon

888.hu

2022.03.08. 09:10

A rendőrség honlapján közzé tett információk szerint hétfőn a BRFK és a társszervek hétfőn 3983 menekültet fogadtak a fővárosi pályaudvarokon.

 

Az ukrajnai háború elől 2022. március 7-én 3983 ember, köztük 1194 gyermek érkezett Budapestre vonattal – írja a police.hu.

A rendőrség beszámolója alapján a legtöbben a legtöbben információt kértek, illetve egyénileg utaztak tovább, vagy rokonokhoz mentek. A menekültek között voltak azonban olyanok is, akik rendőrségtől kaptak segítséget.

 

Fővárosi és vidéki szálláshelyeken 119 ember, köztük 62 gyermek elhelyezését és odaszállítását az együttműködő hatóságok oldották meg”

– derül ki a rendőrség tájékoztatásából.

 

Budapest, 2022. március 3.Az orosz-ukrán háború elõl menekülõ emberek Budapesten, a Nyugati pályaudvaron 2022. március 3-án reggel.MTI/Balogh Zoltán

 

A rendőrség arról is tájékoztatott, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség erői a Keleti és a Nyugati pályaudvaron segítik az Ukrajnából vonattal érkező menekülteket.

 

Ellátásuk, szállításuk, elszállásolásuk érdekében a rendőrök folyamatosan tartják a kapcsolatot a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Magyar Államvasutak Zrt., a Budapesti Közlekedési Központ, a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság, valamint a segélyszervezetek munkatársaival”

– írja a police.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére