Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kétharmad
 
 
 
 

Kövér László: Soros Györgyöt reflektorfénybe csalogattuk

888.hu

2018.04.07. 12:05

Magyarországot nyolc éve folyamatosan ellenállásra kényszerítik, egyebek között az illegális bevándorlás elleni fellépés területén - jelentette ki Kövér László, az Országgyûlés elnöke a Magyar Hírlapnak adott interjúban. A politikus kifejtette véleményét a választás tétjérõl, a durvuló kampányról, valamint arról, sosem gondolta volna, hogy a 30 éve írt irodalmi mûvek negatív utópiái elevenednek meg Nyugat-Európában.

Magyarországot nyolc éve folyamatosan ellenállásra kényszerítik, egyebek között az illegális bevándorlás elleni fellépés területén – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Hírlapnak adott interjúban. A politikus kifejtette véleményét a választás tétjéről, a durvuló kampányról, valamint arról, sosem gondolta volna, hogy a 30 éve írt irodalmi művek negatív utópiái elevenednek meg Nyugat-Európában.

Úgy látszik, ez a sorsunk, ez a küldetésünk"

– tette hozzá.

A történelem azért van, hogy ráismerjünk benne azokra a dilemmáinkra, amelyekkel korábban már szembesültünk, s tanuljunk az ezekre adott korábbi, jó vagy rossz döntéseink következményeiből. Nándorfehérvárnál pontosan ugyanaz történt, mint 1848-49-ben meg 1956-ban. Magyarország az európai változások frontvonalába került, nem önszántából"

– fejtette ki.

A vasárnapi országgyűlési választással kapcsolatban Kövér László úgy vélte, hogy a kormánypártokkal "szemben álló erőknek, itthon és nemzetközi szinten, lételemük, hogy polarizálni kell a társadalmakat". A megosztottság fenntartásának célja szerinte

akkor is megmarad a részükről, ha nyer a Fidesz-KDNP. Nézzünk körbe a régió országaiban, mi következett a közelmúlt választásai után"

– tette hozzá.

Kövér László: "A jobboldal a normalitás világa, a baloldal meg az aberrációé"

Rendhagyó beszélgetés Kövér Lászlóval a fenegyerekről és a lázadásról, a normalitásról és az aberrációkról, a világkormányzásról és a nemzeti szuverenitásról, a diabolikus erőkről és a rendezettségről, na meg persze arról, hogy "aki bolsi, az az is marad". Ha úgy tetszik, ez egy mentális kényszerzubbony" GFG: A Big Pikcsör-beszélgetések ablakot akarnak nyitni a világra.

Bírálta az Országgyűlés elnöke az ellenzéki pártok kampánytevékenységét is. Kijelentette, hogy

olyan kampány talán még nem volt, hogy a négy-, illetve nyolcévnyi teljesítményről szinte egyáltalán nem eshetett szó, csak a rágalmazás és gyalázkodás jellemezte az ellenzék propagandáját".

"Mi azt gondoltuk, hogy az elért eredmények önmagukért beszélnek, ám kiderült, azokat értelmezni is kell. A baloldal akkor azt magyarázta, a megtermelt közösből többet is lehetne osztogatni, így végül a saját eredményeinket fordította ellenünk. Ám akkor legalább volt szó arról, mit akarnak csinálni" – mondta a házelnök.

Azt is kifejtette, hogy akkor számukra "Európa egy eszményt jelentett, ezeréves történelmünk beteljesedésének ígéretét. Ha igaz, hogy a rajtunk lévő nyomás megerősít, akkor – ennek ellentéteként – a kommunista világrendszer és a Szovjetunió felől jövő fenyegetés megszűnte morálisan összezavarta a Nyugatot, amelyen egyre inkább kiütköznek egy megfáradt birodalom kórtünetei".

Nem gondoltuk volna, hogy harminc év múlva az irodalom legjobban megírt negatív utópiái elevenednek majd meg."

Németországban az ember ma nem nyithatja ki a száját, nem mondhatja el valós véleményét, ha az nem egyezik a fősodorral, retorzióként akár el is vesztheti az állását – említette példaként, és megjegyezte, arra, hogy a demokrácia kulisszái között ilyen kifinomult zsarnokság épüljön ki Nyugat-Európában, "lássuk be bizonyosan nem számíthattunk a kilencvenes évek elején".

A háttérben komoly tervek vannak, óriási erők mozognak, még ha rejtve is akarnak maradni – fogalmazott. Mindezek fényében nem kis eredmény, hogy

Soros Györgyöt reflektorfénybe csalogattuk. Végre van egy név, egy hang, egy arc, aki ezt a folyamatot megjeleníti"

– tette hozzá.

Szavai szerint az ellenzék pozitív folyamatnak tartja azt, ami ellen a kormány küzd, és ez "nem csoda, hiszen ebből élnek". Némelyek ráadásul igen jól, a gyarmattartók helytartóiként. Ugyanazt a megbízást hajtják végre, mint a világhálózat többi tagja Macedóniában, Szerbiában, Lengyelországban vagy Romániában. Megpróbálják felszámolni az adott terület keresztény nemzeti karakterét.

Úgy dobták le őket nálunk is, mint annak idején a szovjetek Gerő Ernőéket. Ezek a mai ficsúrok és üresfejű libák vagy éppen nemzetközi kiképzést kapott ügynökök, akik fillérekért adják el lelki üdvüket, ők sem többek ennél"

– jegyezte meg.

A parlamenti elnök úgy vélte,

ma leginkább az ad okot aggodalomra, hogy világtendenciáról beszélünk: az emberek kezdenek elszakadni a demokratikus intézményrendszerektől. A tömegkommunikáció urai pedig szándékosan erősítik a negatív folyamatokat, szembefordítva a választókat a politikai elittel."

Arra a kérdésre, hogy minek tulajdonítja az elmúlt három évtized eredményeit, Kövér László úgy válaszolt: "Mindenekelőtt annak az erős érzelmi, erkölcsi kohéziónak, amely a párt vezetőinek köréből kisugározva, lassan áthatotta az egész szervezetet, amelynek gyökerei még a nyolcvanas évek közepének szakkollégiumi időszakában keresendők. Eltekintve az SZDSZ-be távozottaktól, együtt maradtunk a legválságosabb pillanatokban, a legnehezebb időkben, mert bíztunk egymásban, és hittünk abban, hogy amit akarunk, az ennek az országnak a javát szolgálja. Döntő momentum volt az is, hogy a 2002-ben elveszített választások után levontuk a megfelelő következtetéseket, és fel tudtunk állni."

(MTI)

OLVASTAD MÁR?

Kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Január elején életbe lép a négygyermekes anyák szja-mentessége

Jövő januárban életbe lép a négy- vagy többgyermekes anyák személyijövedelemadó-mentessége – mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Migránsbűnözésről szóló statisztikákat hamisított meg a holland migrációs miniszter

Migránsbűnözésről szóló statisztikákat hamisított meg a holland migrációs miniszter

Amerika, London, Párizs

Lemondásra kényszerült Mark Harbers migrációért felelős miniszter, miután egy szemtelenül kozmetikázott jelentést mutatott be a parlamentnek.

Orbán Viktor: Európa jövője nem játék

Orbán Viktor: Európa jövője nem játék

Kétharmad

A felvidéki magyarságot is szavazásra buzdította és a Magyar Közösség Pártja (MKP) támogatását javasolta a szlovákiai magyaroknak Orbán Viktor, aki szerda délután a Karmelita kolostorban fogadta Menyhárt Józsefet, az MKP elnökét – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Brüsszel és a baloldal a bevándorlókban látja az új proletariátust

Brüsszel és a baloldal a bevándorlókban látja az új proletariátust

Piszkostizenkettő

A Marx csodálatától (is) megrészegült Juncker & Co. a baloldallal egyetemben új társadalomról és új proletariátusról ábrándozik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére