Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kövér László: neobolsevista társaság randalírozott a Kossuth téren

888.hu

2018.12.23. 12:40

Kövér László interjút adott a PestiSrácok.hu-nak, ahol elmondta, hogy a többség sikeres kormányzását bolsevik típusú alakok próbálják meg ellehetetleníteni.

Egy neobolsevista társaság randalírozott a Kossuth téren, akik éppen olyanok, mint történelmi elődjeik. Ez a csőcselék pontosan ugyanazt a magatartást tanúsítja az utcán, amit a Parlamentben az ellenzék – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott nagyinterjúban Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Leszögezte azonban, hogy teljes egészében nem azonosítja ezt a csőcseléket azokkal a békés tüntetőkkel, akik talán őszintén elhitték az ellenzék hazugságát, hogy itt most majd halálra lehet dolgoztatni az embereket.

Kövér László szerint nem kérdés, hogy a fővárost feldúló tüntetők és az ellenzék hangadóit egy nemzetközi hálózat mozgatja. – Nem a talaját vesztett magyar baloldal és a magyarok többsége között zajlik a háború. Az egész világon folyik egy permanens összecsapás, ami eddig csak összeesküvés-elméletek formájában volt ismert – érvelt a házelnök, leszögezve, hogy aki ebben részt vesz, az hazaáruló.

Õszinte tiszteletem a rendőrségnek és a kormánypárti képviselőknek”

Amikor arról faggatták, hogy egyes ellenzéki politikusok mintha mazochistává váltak volna, például Szabó Tímea arról panaszkodott az ATV-ben, hogy a házelnöknek ki kellett volna vezettetnie őket a parlamenti őrséggel, amiért a Fidesz politikusait és Orbán Viktort testközelből provokálták és elbarikádozták a házelnöki pulpitust, Kövér elmondta, hogy:

"Szabó Tímeának régóta van egy természetellenes vonzódása, amit nehezen tud magába rejteni. Valóban, a „please metoo” jegyében nagyon szerette volna, ha elviszi őt a házőrség, és a jelenetet mindenütt élőben közvetítik, de ezt a szívességet nem tettük meg neki, sem másoknak. Szerették volna, ha a szabadon választott Országgyűlés 28 év után eljutott volna arra a – más parlamentekben már megtapasztalt – szintre, ahol a képviselők egymást verik, vagy kívülről behívott verőlegények verik őket. Az ellenzék újabb és újabb határokat lép át, hogy kiprovokálja a többség ellenlépéseit, amire aztán majd ujjal mutogathat, azt hazudva, hogy Magyarországon lábbal tiporják a demokráciát. Õszinte elismerésem minden kormánypárti képviselőnek bent, a Házban, és minden rendőrnek kint, az utcán, hogy óriási önfegyelemmel őrizték az alkotmányos rendet és a törvényhozás működőképességét. Ehhez most – szerencsére – az Országgyűlési Õrség hozzájárulására nem volt szükség."

(A PestiSrácok teljes interjúját itt lehet elolvasni)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére