Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kövér László fogadta a Brazil Szövetségi Köztársaság elnökét

888.hu

2022.02.17. 21:00

Kövér László házelnök az Országházban fogadta a hivatalos látogatáson Magyarországon tartózkodó Jair Messias Bolsonarót, a Brazil Szövetségi Köztársaság elnökét – közölte az Országgyűlés Sajtóirodája csütörtökön az MTI-vel.

 

A közlemény szerint Kövér László nagy megtiszteltetésnek és a kétoldalú kapcsolatok felértékelődésének tartotta a brazil elnök magyarországi látogatását. Magyarország és Brazília kapcsolatában mindketten azt az értékközösséget nevezték a legfontosabbnak, amit az Isten, haza, család és szabadság tisztelete jelent, és aminek megvédése mindannyiunk erkölcsi kötelessége – írták.

Ismertették, hogy a megbeszélésen a parlamenti együttműködés, a gazdasági-kereskedelmi és oktatási-kulturális kapcsolatok mellett szóba került az orosz-ukrán konfliktus, amely mindkét fél szerint csak a kölcsönös megértés és a kölcsönös tisztelet alapján oldható fel.

 

Csak közösen, nemzetközi együttműködéssel és jószándékkal tudjuk megoldani az egyre csak szaporodó globális konfliktusokat”

– idézték Kövér Lászlót, aki részvétét fejezte ki vendégének és a brazil embereknek a Brazíliát néhány napja ért természeti katasztrófa miatt, amely immár 104 halálos áldozatot követelt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére