Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kövér: Az elmúlt időszak egyik legfontosabb törvénye a pedofilellenes törvény

888.hu

2021.07.08. 09:30

Magyarország az unió tagja marad, ameddig össze nem omlik – nyilatkozta Kövér László házelnök.

 

Kövér László házelnök elmondta: irracionálisnak tartja azt a dühöt, amit a nyugat-európai politikusok jelentős köréből kiváltott a magyar pedofilellenes jogszabály, szerinte saját frusztrációikat vetítik ki ezzel. A Mandiner kérdésére elmondta: Németországban a homoszexuálisok jogi diszkriminációjának felszámolása nem régi történet, ezért nincs alapjuk arra, hogy szemrehányást tegyenek, „mintha mindig is azonos értékűnek tekintették volna a természetes és az attól eltérő nemi kapcsolatokat”.

Az unióból érkező kritikák ellenére ugyanakkor kijelentette:

Magyarország az unió tagja marad, ameddig az össze nem omlik„

Kövér László majdnem biztosnak tartja, hogy ezt megéli, mert szerinte a közösség fenntarthatatlan pályán mozog gazdasági, társadalmi, szellemi és erkölcsi értelemben egyaránt.

Ugyanakkor úgy vélekedett:

az Európai Unió a magyar nemzeti érdekek képviseletére évszázadok óta a legelőnyösebb feltételeket, legnagyobb mozgásteret kínáló konstrukció.

De már egyre kevésbé, mivel egyre erőszakosabban, gyorsuló ütemben próbálják egyfajta atlanti birodalommá alakítani.

Az európai jobboldali reneszánsz esélyeiről azt mondta:

európai szinten meg fognak változni az erőviszonyok az olaszországi jobboldal győzelmével, de szerinte Franciaországban is a jobboldal nyeri a következő választásokat.

Mindez szerinte nemcsak az európai intézményeket, hanem az egész politikai klímát befolyásolja majd.

A Fidesz távozásáról az Európai Néppártból kijelentette: nem örült annak, de a helyzet tarthatatlan volt, mert ”folyamatosan provokáltak, megpróbáltak megalázni bennünket szabad szemmel láthatatlan támogatottsággal bíró pártocskák„. Ezt szerinte német támogatás nélkül nem merték volna megtenni, akik ezt azért nem vállalták fel nyíltan, mert nem érdekük a rossz viszony egy olyan V4-es tagállammal, amellyel gazdasági kapcsolataik is gyümölcsözők.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére