Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kovács Zoltán: Magyarországon csak biztonságos vakcinával oltanak

888.hu, MTI

2021.04.07. 15:30

Magyarországon csak olyan vakcinával lehet oltani, amelyet a szakemberek biztonságosnak, hatékonynak találtak és engedélyeztek – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán a Facebook-oldalán.

 

Kovács Zoltán szerint miközben az egész világon tombol a koronavírus-járvány harmadik hulláma, a nemzetközi sajtó és néhány külföldi politikus „állandó késztetést érez arra, hogy kritizálja” a magyarországi vakcinabeszerzést.

Clément Beaune francia európai ügyekért felelős államtitkárnak is „sikerült beállnia a sorba”, amikor legutóbbi interjúiban kifejtette: Magyarország „kettős játékot” játszik azzal, hogy keleti vakcinákat is beszerez – írta.

Az államtitkár felhívta a figyelmet arra is, hogy a keleti vakcinákra Brüsszel elhibázott beszerzése miatt volt szükség.

Az úgynevezett „kettős játéknak” köszönhetően ma Magyarországon már több mint 2,5 millióan kapták meg az első oltásukat, lakosságarányosan pedig csaknem kétszer annyi embert oltottak be, mint Franciaországban – tette hozzá Kovács Zoltán.

Érthetetlen, hogy érnek rá a magyar vakcinabeszerzéssel foglalkozni, amikor náluk is van elég baj...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére