Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kétharmad
 
 
 
 

Kovács Zoltán: Semmilyen szempontból nem kell szégyenkeznünk

Bokor Gábor

2019.04.08. 09:40

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelõs államtitkár volt a Hír TV vasárnap esti mûsorának, A nyolcasnak a vendége.

Vasárnap este a Hír TV-n volt látható A nyolcas című műsor, melynek műsorvezetője G. Fodor Gábor, portálunk főszerkesztője, e heti vendége pedig Kovács Zoltán államtitkár volt. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár úgy fogalmazott a műsorban, hogy ha néhány mondatban kellene elmondani a magyar kormány céljait, akkor legfontosabbak, hogy

a magyar kormány mindig is a magyar nemzeti érdeknek megfelelően kormányozzon, a magyar nemzeti érdeket minden körülmények között maximalizálni kell, a magyar nemzeti érdek maximalizálása érdekében minden konfliktust fel kell vállalni, minden konfliktusban el lehet érni eredményeket és az elért eredményeket büszkén kell vállalni."

Kovács Zoltán a sajtószabadsággal kapcsolatban a leghatározottabban cáfolta, hogy az az elmúlt években veszélyben lett volna. Úgy fogalmazott, azon fejlemények fényében, amiket évek óta meg lehetett tapasztalni, ahogy a nyugat-európai sajtó egyre penetránsabban viselkedett, a magyar sajtóviszonyok üdítő foltot jelentenek Európában.

G. Fodor Gábor felvetésére, miszerint a politikai ellenfelek a magyar jogállamiságot is folyton temetik, az államtitkár felidézte Trócsányi László igazságügyi miniszter szavait,  aki szerint egész Európa bírósági rendszerét megnézve a magyar jogrendszer rendkívül következetes, stabil és mértékadó a magyar államiság ezer évére visszanézve is.

Semmilyen szempontból nem kell szégyenkeznünk, aki ismeri az európai jogrendszereket, az pontosan tudja, hogy nincs olyan eljárásrendszer, ami alapján a magyar jogrendszerről azt lehetne mondani, hogy nem felel meg az európaiaknak"

– közölte Kovács Zoltán. 

Elmondása szerint az ezer szálon Soros Györgyhöz köthető Judith Sargentini EP-képviselő, vagy éppen a Velencei Bizottság jelentését éppenséggel a tények tudják elvitatni.

A felvilágosodás kora óta Nyugat-Európa olyan pozícióba hozta magát, hogy másodrendű és alárendelt Közép- és Kelet-Európát lát maga előtt, és ezt az attitűdöt valamiért nem tudja levetkőzni magáról"

– mondta az államtitkár, majd azzal folytatta, hogy a magyar kormány az elmúlt csaknem tíz évben feszegette a határokat narratívában, elbeszélésben, tartalomban, és ezzel arra hívta fel a figyelmet, hogy Közép-Európának pontosan ugyanolyan joga van elmondani a véleményét.

Évszázados struktúrák ellen küzdünk, ezt egészíti ki az a médiaközeg, amelyben ezt kellene tenni, tehát a harc, amit folytatunk a magyar nemzeti érdekért, a közép-európai emberek érdekeinek megnyilvánulásáért, az még el fog tartani egy darabig – tette hozzá Kovács Zoltán.

OLVASTAD MÁR?

Kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: „Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet arattunk”

Orbán: „Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet arattunk”

Kétharmad

Orbán Viktor a Fidesz-KDNP fölényes győzelmét követően köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek az európai parlamenti választáson.

Óriási győzelmet aratott a Fidesz-KDNP

Kijöttek a hivatalos európai parlamenti (EP-) választás adatai a Nemzeti Választási Irodától.

A Jobbik „legerősebb” ellenzéki pártként a megmaradását nevezte a legnagyobb sikernek

A Jobbik „legerősebb” ellenzéki pártként a megmaradását nevezte a legnagyobb sikernek

Kinyílott a pitypang

A Jobbik úgy tűnik, végérvényesen benne ragadt a maga alternatív valóságában: európai parlamenti (EP-) választást kommentáló nyilatkozatukban a legnagyobb sikernek nevezték megmaradásukat, pedig alig egy hete még mindig a „legerősebb” ellenzéki pártként hivatkoztak magukra.

Óriási vereséget szenvedett az ellenzék

88 százalékos feldolgozottságnál úgy tűnik, történelmi vereséget szenved a magyar ellenzék.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére