Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kósa: Soros-ügynökök szervezik a tüntetéseket

Bertha László

2017.05.22. 11:28

Kósa Lajos szerint Soros György ügynökei szervezik a különbözõ megmozdulásokat - errõl a Fidesz frakcióvezetõje az M1-nek beszélt hétfõn.

Azt mondta, Magyarország egy demokratikus ország, ahol szólás- és gyülekezési szabadság van, ezért bárki tüntethet, aki a megfelelő jogszabályokat betartja és nem agresszív, még akkor is, ha értelmetlen célért teszi. Példaként említette, hogy a CEU-t senki sem akarja bezárni.

Azok a szervezetek és aktivisták szervezik ezeket a tüntetéseket, akiket Soros György pénzel, illetve az ő ügynökeiként különböző ügyeket képviselnek

– jelentette ki Kósa Lajos.

Kósa hozzátette, hogy Soros György régóta képviseli azt, hogy Európának évente több millió migránst kellene befogadnia és ehhez fel kellene venni 100 milliárd eurónyi hitelt. „Nyilván tőle, mert ezen jól lehet keresni”.

Szerinte Soros György különböző eszközökkel minden olyan kormány ellen küzd, amelyik a migrációt meg akarja állítani. Európában ennek élharcosai a visegrádi négyek, ezen belül pedig Magyarország – indokolta az MTI beszámolója alapján, hogy a Fidesz álláspontja szerint Soros György miért támadja a magyar kormányt.

Azzal összefüggésben, hogy az MSZP a nap folyamán nyújtja be azt az európai mentőcsomagnak nevezett javaslatát – amellyel az ellenzéki párt szerint választ adnak az Európai Parlament határozatának kifogásaira – Kósa Lajos azt mondta, hogy az ügynek „még csak a vádemelési szakában vagyunk, az MSZP már az ítéletet akarja végrehajtani”.

Szerinte ezzel még várni kellene, hisz a LIBE jelentése még nem készült el, még nem álltak neki a munkának. Az ellenzéki javaslat elnevezését a Fidesz frakcióvezetője hangzatosnak nevezte, és bár Európa számos vonatkozásban reformra szorul, „nem lehet akkora bajban, hogy a szocialisták mentsék meg”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére