Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korózs távozásáig bojkottálja a népjóléti bizottságot a Fidesz–KDNP

888 / MTI

2020.11.08. 17:00

A Fidesz és a KDNP parlamenti képviselői mindaddig nem vesznek részt az Országgyűlés népjólét bizottságának járványügyi napirendjein, ameddig a „kamuvideós” Korózs Lajos nem kér bocsánatot, és nem távozik a testület éléről – mondta Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

A kormánypárti politikus közölte: a baloldal eddig szinte folyamatosan támadta vagy hátráltatta a járvány elleni védekezést.

Álhíreket találnak ki és terjesztenek, sőt még egy kamuvideót is készítettek egy álmentőssel és számtalan hazugsággal, aminek célja a magyar egészségügy lejáratása volt”

– mondta.

Nacsa Lőrinc felháborítónak nevezte, hogy „ennek egyik főszereplője, a szocialista Korózs Lajos máig nem kért bocsánatot, és nem távozott a járványüggyel is foglalkozó népjóléti bizottság éléről”.

Kiemelte:

akitől egy világjárvány kellős közepén mindössze annyi telik, hogy kamuvideót rendel és gyárt”,

álláspontjuk szerint méltatlan arra, hogy a járvány elleni védekezés legfontosabb lépéseiről meghallgatást irányítson.

Ezért ameddig nincs semmilyen következménye a „baloldali botránynak”, a Fidesz és a KDNP képviselői távolmaradásukkal fogják megakadályozni, hogy a „kamuvideós Korózs járványügyi beszámolót vezessen” – mondta.

„Mi akár már holnap készek vagyunk meghallgatni az operatív törzset, ez most már csak a baloldalon és Korózs Lajoson múlik” – zárta nyilatkozatát Nacsa Lőrinc.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére