Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koronavírus Magyarországon: 16 egészségügyi dolgozót is megfigyelnek

888.hu

2020.03.09. 17:45

Egyelőre nem azonosítottak koronavírus-fertőzést.

16 egészségügyi dolgozó van megfigyelés alatt, de eddig egyikőjüknél sem azonosítottak koronavírus-fertőzést – írja az atv.hu az Emmi sajtóosztályára hivatkozva.

A portál szerint az érintettek a Dél-Pesti Centrumkórházban vannak megfigyelés alatt.

A koronavirus.gov.hu honlap adatai szerint jelenleg 9 koronavírussal fertőzött ember van Magyarországon, és 67-en vannak karanténban.

Szlávik János, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője beszélt az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a most frissített nemzetközi protokollt követve klinikai és földrajzi szempontból is megváltozik hamarosan a koronavírus-teszt magyarországi vizsgálati protokollja is.

A főorvos elmondta, vannak olyan információi, hogy a jövőben magánellátás keretében is el lehet végeztetni a koronavírus-laborvizsgálatot, azonban a megerősítő, hivatalosnak számító tesztet azonban kizárólag a Nemzeti Népegészségügyi Központ akkreditált laboratóriumában végzik.

Közben kiderült az is, hogy elhalasztották az Olaszország-Magyarország férfi vízilabda világliga negyeddöntő mérkőzést. A találkozót eredetileg jövő kedden rendezték volna Firenzében, az Olasz Úszó Szövetség hétfői bejelentése nyomán azonban további intézkedéséig felfüggesztik a bajnokik és a nemzeti csapatok összecsapásait is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére