Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Nem Soros György és a pénze fogja eldönteni a választást, hanem a magyar emberek akarata”

Vincze Viktor Attila

2019.05.23. 16:34

A kormány nem hagyja, hogy Soros György és pénze döntse el az európai parlamenti választásokat – mondta Hollik István kormányszóvivő arra reagálva, hogy a sajtóban számos bizonyíték látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy Soros György és az általa finanszírozott NGO-k hogyan próbálják meg civil álca mögé bújva manipulálni a mostani EP-választást is.

A kormány nem hagyja, hogy Soros György és pénze döntse el az európai parlamenti választásokat – mondta Hollik István kormányszóvivő.

Ezt már megtették 2014 előtt az európai parlamenti választások kampányában, illetve számos bizonyíték van arra is, hogy egy Avaaz nevű NGO-n keresztül megpróbálták manipulálni a 2018-as magyar országgyűlési választásokat is

– közölte Hollik István, hangsúlyozva, hogy a hírek szerint Soros György és hálózata most az európai parlamenti kampány hajrájában is arra készül, hogy beavatkozzon a választásba, ehhez pedig rengeteg pénzt és aktivistahálózatot mozgatnak meg Európa-szerte és Budapesten is.

Ezért a magyar kormány nekik és a magyar embereknek is üzeni: nem Soros György pénze és szervezetei fogják eldönteni a választást, hanem a magyar emberek akarata és szavazata

– jelentette ki, Hollik István, aki mindenkit arra biztatott, hogy vegyen részt az EP-választáson, menjen el szavazni vasárnap, mert a bevándorláspárti vezetőket csak így lehet megállítani. Ahhoz, hogy Európában egyértelmű választ tudjunk adni a bevándorlásra, bevándorlásellenes vezetőket kell választani – hangoztatta.

Európa, Magyarország és a saját gyermekeink és unokáink jövője a tét, ezért nem fogjuk hagyni azt, hogy Soros György és pénze döntse el az EP-választásokat

– fogalmazott a kormányszóvivő.

Kérdésre válaszolva a kormányszóvivő felháborítónak nevezte Jean-Claude Juncker CNN-nek adott nyilatkozatát, amelyben Európai Bizottság elnöke ostobáknak nevezte a nacionalistákat, és úgy vélte: a populista vezetők szerelmesek a saját országaikba és nem szeretik azokat, akik messziről jöttek.

Hollik István szerint „egészen elképesztő”, hogy Európában ma már az is bűn, ha valaki szereti a saját hazáját és nemzetét.

A bizottsági elnök nyilatkozata ismét azt bizonyítja, hogy a bevándorláspárti brüsszeli elit nem az európai emberek, hanem a bevándorlók oldalán áll, nem az európai emberek biztonságát védi, hanem a bevándorlást szervezi. Május 26-án kiváló lehetőség lesz arra, hogy ezeket a bevándorláspárti politikusokat leváltsuk az Európai Unió éléről

– tette hozzá a politikus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére