Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Koránkelõs hazai sajtószemle

Horváth József György

2016.04.26. 07:28

Errõl írnak õk.
A Magyar Nemzet

az ellenzéki pártok parlamenti követeléseiről ír. A vs.hu-t és az MNB alapítványait érintő botrány után az ellenzék Matolcsy György jegybankelnök és Polt Péter legfőbb ügyész lemondását követelték.

A Magyar Hírlap

az Alaptörvény elfogadásának ötödik évfordulójáról ír, idézve a miniszterelnök ünnepségen tartott beszédéből. Orbán Viktor szerint az Európai Uniónak nincsenek működőképes javaslatai a különböző válságokra, viszont Magyarországot, Közép-Európát cselekvőképesség, tett-és életerő jellemzi.

A Magyar Idők

Medgyessy Péter Alstomos bundájáról ír. A volt miniszterelnöknél állítólag 600 ezer euró landolt melyet a nemrég korrupciós botrányba keveredett francia metrókocsi gyártó cég juttatott el az ex-kormányfőhöz. Medgyessyt két részletben, 180 millió forintnak megfelelő összeggel kente meg a nagyvállalat.

A Népszabadság

szintén Matolcsy Györgyöt ostorozza. A lap címlapján arról számolnak be, miszerint a kormánytagok véleménye szerint a jelenlegi jegybankelnöknek nem kéne lemondania. A lap információi szerit maga Matolcsy sem gondolja, hogy távoznia kéne posztjáról.

A Népszava

az Alaptörvény elfogadásának ötödik évfordulójának a fogadtatásáról ír egy hosszabb beszámolóban. "A kormánypárt éltette, az ellenzék temette a hatodszor is módosítani tervezett új alkotmányt"- áll a fejlécben.

A Blikk

Omega zenekar legendás felállásának végéről ír. 45 év után vége a legendás '71-es felállásnak. Szombati koncertjükön már Mihály Tamás nélkül lép fel a zenekar.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére