Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kétharmad
 
 
 
 

Koránkelõs hazai sajtószemle

888.hu

2016.03.22. 08:38

A nap legfontosabb hírei: magyar-osztrák kerítés, Psota Irén eltitkolt fia, arab terrorista Európában, Vona-Orbán vita, valamint a gyurcsányozás renoméja.
A Blikk

címlapon közli, hogy megtalálta Psota Irén eltitkolt fiát. A nagy leleplezést egy levélre alapozzák, melyet Psota Irén a fiúnak címzett és anyuként írta alá. A cikkből az is kiderül, hogy Istvánt olyan közel engedte magához a színésznő, mint senki mást. Szerintük tizenegynéhány éven át nem volt senki aki ily közel állt volna a nemzet színészéhez. 

A Magyar Hírlap

egy Szíriában terroristaként azonosított migránsról értekezik. Megjegyzik, hogy az Európa felé irányuló menekülthullámmal érkezett Belgiumba, hazánkon keresztül. A terroristát, aki részt vett a novemberi párizsi merényletek előkészítésében, Salah Abdeslammal együtt elfogták. 

A Magyar Nemzet

az osztrákok kerítésével foglakozik. A Magyarország felől érkező embercsempészet korlátozására a magyar-osztrák határon is kerítést építene az osztrák belügy. A burgenlandi tartományi vezető pedig ugyanezen szakaszon állandó határellenőrzést szorgalmaz. 

A Magyar Idők

Orbán és Vona tegnapi parlamenti felszólalásával foglalkozik. Vona személyeskedő stílusban támadta Orbánt, a kormányfő megjegyezte, az ellenzéki párt alpári stílusú vitái mindennaposak, de ettől a csatától sem fog meghátrálni. Vona Gábor pártelnök immár harmadszor vetette fel, hogy hozzanak létre bizottságot Orbán Viktor környezetének meggazdagodását vizsgálandó. Orbán Viktor válaszában provokációnak nevezte az állításokat, és kiemelte, hogy 1990 óta parlamenti képviselő, az ezzel járó összes kötelezettségének mindig eleget tett, élete nyitott könyv.

A Népszabadság

Raúl Castro és Obama tegnapi találkozójáról ír összegzést. Megjegyzik, hogy a mosoly kissé elhamarkodott, hiszen a két vezető oda-oda mondott egymásnak. A kemény újságírói kérdéseknek köszönhetően igen feszült lett a hangulat Havannában. A kommunista diktatúra vezetőjét elsősorban az emberi jogokról és a politikai foglyokról zaklatták. 

A Népszava

keserű szájízzel jegyzi meg, hogy a jobboldal még mindig szidja szegény Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat, pedig ő már hét éve nem tölt be semmilyen állami tisztséget. Az úgynevezett "gyurcsányozás" a kormánypárti retorika legnagyobb fegyvereinek egyike - tájékoztatja olvasóit a szociáldemokrata napilap.

 

OLVASTAD MÁR?

Kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Kanadában egy al-Kaidához köthető szervezet segítségével mecsetté alakítanának át egy templomot

Egy al-Kaidához köthető szervezet adta a támogatást, hogy a templomból mecset legyen.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ma a Bernátok és a Felíciák ünnepelnek, Isten éltesse őket!

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

A brit kormány most „merész javaslattal” lépne ki az unióból

Amerika, London, Párizs

Theresa May brit miniszterelnök szerint a kormány „új, merész” javaslatot terjeszt az alsóház elé, amikor a jövő hónapban szavazásra bocsátja a brit EU-tagság megszűnésének törvénybe iktatását célzó tervezetet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére