Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Konzervatív erők európai szintű együttműködését tervezi az Alapjogokért Központ

888.hu

2021.02.08. 17:00

A lengyel Ordo Iuris jogi kutatóintézettel.

A 2020 februárjában megkötött kétoldalú együttműködési megállapodás kibővítéséről tárgyalt az Alapjogokért Központ lengyel partnerszervezetével, a konzervatív Ordo Iuris jogi kutatóintézettel a hétvégén.

A két szervezet egy olyan összeurópai think-tank hálózat létrehozását tervezi, amely képes kellő súllyal fellépni, és hangot adni az „Isten, haza, család” gondolatának a kontinenst uraló politikai vitákban
– közölte Facebook-oldalán az Alapjogokért Központ.
Azt írták: Európában igenis érzékelhető egy nemzeti-konzervatív ébredés. Bár a globális liberalizmus hívei azt állítják, hogy fogalmilag kizárt a konzervatív erők nemzetközi együttműködése, mi mégis be fogjuk bizonyítani, hogy tévednek. Mi nem nemzetek felettiségben, hanem a nemzeti erők közötti kooperációban gondolkodunk. Ennek egyik kiváló példája, hogy a tavalyi évben sikeres kampányt indítottunk az Ordo Iuris-szal az Isztambuli Egyezmény uniós ratifikálása ellen” – fogalmazott Szánthó Miklós, a központ igazgatója.
Kovács Istvánnal, a központ stratégiai igazgatójával varsói látogatásuk során mindemellett megbeszélést folytattak Sebastian Kaleta igazságügyiminiszter-helyettessel, valamint Paweł Jabłoński külügyi helyettes államtitkárral – írták.
????Konzervatív erők európai szintű együttműködését tervezi az Alapjogokért Központ a lengyel Ordo Iuris-szal.

▪️A 2020...

Közzétette: Alapjogokért Központ2021. február 8., hétfő

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére