Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté rendesen odapirított Gyurcsány Ferencnek

888.hu

2021.09.09. 15:00

Kocsis Máté is posztolt a Gyurcsány-film plakátjával kapcsolatban, a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsány Ferenc szavaira reagált a bejegyzésében.

 

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról szóló, Elk*rtuk című film plakátját szerdán hozták nyilvánosságra. A rendkívül látványos plakát egy Gyurcsány-sziluettbe ágyazott kollázs, amire a bukott miniszterelnök zavarodott vicceskedéssel reagált – írja az Origo.

Kocsis Máté ehhez azt fűzte hozzá, hogy nehéz lehet Gyurcsánynak, amikor kezd összeomlani az emberek feledékenységére épített kampánya:

Nagyon nehéz, a teringettét!”

Felidézte azt is, hogy a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petíciót már több százezren írták alá.

Hozzátette:

A film azért készült, hogy emlékeztessen mindenkit a rendszerváltozást követő időszak legsötétebb éveire. A bűnökre, amiket piros tornacipős idétlenkedéssel próbál meg nem történtté tenni.”

A frakcióvezető hangsúlyozta, hogy a film emlékezteti majd Gyurcsányt és mindenkit a szétrabolt, kiárusított országra, a devizahitelekbe hajszolt családokra, az elvont bérekre, az elvett nyugdíjakra, a leépített iskolákra, kórházakra.

Hogy emlékeztessen mindenkit a kormányprogrammá emelt hazugságokra, az azt követő jól szervezett, hatalomféltő állami erőszakra, vérre, és végül a teljes bukásra”

– írta Kocsis Máté.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére