Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté Gyurcsánynénak: Brüsszel a hibás

888.hu

2021.03.27. 11:00

Dobrev Klárának még a vakító tények ellenére is sikerült a miniszterelnököt hazugsággal vádolnia, csak hogy politikai hasznot húzhasson a járványhelyzetből.

Mint az már ismert, Brüsszel nem mond igazat a vakcinaszerződésekkel kapcsolatban. A magyar illetékesek hivatalosan is megcáfolták a brüsszeli állítást, nem igaz, hogy Magyarország szerződött a nyugati vakcinagyártókkal. Magyarország ha akart volna, sem köthetett volna külön szerződéseket a nyugati vakcinagyártókkal. Erre nem volt semmiféle lehetősége. Amikor a brüsszeli bürokraták mást állítanak, egyszerűen csak megpróbálnak kibújni a felelősség alól a zavaros vakcinaszállítások miatt. A Feketén-fehéren blog kérdése nyomán hivatalosan is megerősítették, hogy Magyarország egyetlen nyugati vakcinagyártó céggel sem szerződött. Tehát csak az orosz és a kínai vakcinaszerződést köthette meg Magyarország.

Gyurcsányné persze megint másik csatornát néz, és meg ezek fényében is a kormányt okolja a tesze-tosza brüsszeli vakcinabeszerzésért.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője azonban Facebook oldalán üzent Dobrev Klárának.

Üzenem Gyurcsánynénak, kizárólag Brüsszel a hibás azért, hogy Európában nincs elég oltóanyag. Ha a tagállamok maguk szerezhették volna be a vakcinákat, olyan sikeresek lehetnének a védekezésben, mint Nagy-Britannia vagy Izrael!
-írta a politikus.
Üzenem Gyurcsánynénak, kizárólag Brüsszel a hibás azért, hogy Európában nincs elég oltóanyag.

Ha a tagállamok maguk...

Közzétette: Kocsis Máté2021. március 26., péntek

Érdemes azonban azt a tényt is megjegyezni, hogy bár az ellenzék rendszeresen elfelejti, hogy Magyarország még mindig a második legátoltottabb ország az EU-ban. Mindez pedig nem Brüsszelnek, hanem a miniszterelnök további vakcinák felé való nyitásának köszönhető.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére