Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis Máté: a pánikkoalícióban részt venni történelmi bűn

888.hu

2020.12.31. 15:58

Milyen volt 2020? Válaszoljunk elegánsan: a tüdő elvált a májtól – írja Kocsis Máté Facebook bejegyzésében Gyurcsány évértékelését komikussá téve.

Hangsúlyozta, egy éve ilyenkor Magyarországon még szinte senki nem beszélt a koronavírusról. Ma pedig már oltóanyag van ellene, aminek megkérdőjelezésére komplett kampányt épített a magyarországi baloldal. Tette ezt azért, hogy elbizonytalanítsa az amúgy is aggályokkal teli honfitársainkat; tette ezt azért, hogy hazug módon adatbázis-építéssel vádolja a kormány; és

tette ezt abból az aljas és embertelen megfontolásból, hogy a védőoltást igénylők alacsony számának következtében 2021-ben is magas legyen a fertőzöttségi, halálozási szám Magyarországon. Mindezért majd a kormányt lehet felelőssé tenni, ez pedig politikai előny lehet 2022-ben

- gondolják. Döbbenetes módon ezzel a “stratégiával” már kérkednek is nyugati lapokban.

Ezt a baloldalt Gyurcsány Ferenc vezeti, aki mindeközben az emberek összefogásának szükségességét hangoztatja, álságos, de már jól ismert módon

“szeretetbeszédnek” hívatja legördögibb gondolatait

Kocsis aláhúzza: koronázza mindez persze azt, amit 2020-ban a baloldal művelt: kamuvideók, kamustatisztikák, kamufényképek, álhírek tömkelege, egészségügyi dolgozók sértegetése, hazudozás külföldön Magyarországról, s hosszasan lehetne folytatni. De nem múló rossz emlék az is, amikor a járvány elleni védekezés kritikus pillanatában, tavasszal a parlamentben szükség lett volna a 4/5-ös szavazásnál a támogatásukra, de ők hidegvérrel nyomták meg a “nem” gombot. Majd diktatúrát kiáltottak, mintha lenne, mintha az megoldást jelentene a kórházban lévőknek vagy a védekezésben dolgozóknak. Pedig nem más az, mint hamis vádaskodás. Vagy méginkább menekülés a felelősség elől, mert abban mindig élen jártak. Rájuk most SEM lehet számítani.

Eközben

nem akarja érteni az például az egész baloldal, hogy miért nem akarunk pénzt, lakást, és végképp választójogot adni tízezernyi migráns számára. Azt sem értik, hogy miért védjük a magyar határt. Azt sem, miért fontosabbak a mai határainkon túl élő magyar testvéreink a sokszor papírok nélkül érkező bevándorlóknál.

Kocsis kitért rá, hogy aktivistáik nyáron szivárványos profilképpel pride-olnak, télen felhőtlenül mocskos buziznak le mindenkit a közösségi oldalakon, aki eszükbe jut. Kokain-kormányról harsognak, miközben csak ők kokainoznak. Ismert megmondó embereik zaklatási botrányai és Gréczy Zsolt perverz ügye után maroknyi csapatuk persze a jobboldalt vádolja a nőellenességgel. Bíró László tetűcsúszdásozása és Baranyi Krisztina zsidózása nekik belefér, és ahogy Lackner Csabát nem kell felismerni, úgy Niedermüllerék áramlopását is agyon lehet hallgatni náluk. Sértegetik és negligálják a sajtó nekik nem tetsző részét, miközben a sajtószabadságért aggódnak. Az etikai bizottságuk elnöke a parlamentben félti a magyar dohánytermesztőket, miközben cigarettát csempész Ukrajnából, Karácsonyék pedig a baloldali propagandamédia cinkos némasága mellett csinálhatják végig a buszmutyit.

Kocsis kiemeli, ezek mind hamisságok. Azt hiszik, hogy mindenki hülye. Hogy elég a vádaskodás mindezek elfedésére. Nem elég. És ez a kisebb bűnük. Nagyobb, hogy tálcán kínálják saját hazájukat néhány külföldi és pénzügyi csoport elégedett csettintéséért, remélve tőlük cserébe egy kis hazai politikai előrelépést. De ennek nagy ára szokott lenni. Ennek felismerésében a történelem ismerete segít. Ezt árulásnak hívják, tehát rossz úton járnak. És 2020 azt mutatja, hogy ma többen gondoljak ezt így, mint egy éve.

Kocsis Máté

a DK elnökét veszélyes politikai figurának gondolja. Olyan embernek, aki egy nemzetpusztító és velejéig romlott gondolatiságot állított kormányzása középpontjába.

Aki a pártállami diktatúrából magukat átmentő funkcionáriusok és a kétes múltú Apró-család segítségével a rablóprivatizáció idején gátlástalanul sétált át a nagyon kevesek számára nyitva lévő ajtókon, így téve szert milliárdos magánvagyonra. Közvagyonból. Olyan embernek, aki bárkin és bármin átgázol a hatalom megszerzéséért, hívják azt Medgyessy Péternek, erkölcsnek, vagy felelős költségvetési gazdálkodásnak. Önzése, kivagyisága, felsőbbrendűségi tudata magyar emberek százezreinek munkahelyébe és eladósodásába került, 2006 őszén pedig volt olyan, akinek a szeme világába. Gyurcsány az, aki a hatalom megtartásáért belehazudott honfitársai szemébe, majd Őszödön el is büszkélkedett vele, majd miután mindez napvilágot látott, rájuk is lövetett, és engedte a lovasrohamot, viperát használni ellenük. Akkor patakokban folyt a vér Budapest utcáin. Olyan embernek, aki manapság is az alvilággal szövetkezik ellenfelei lejáratására – ahogy kormányzása idején is tette -, aki most is szürkezónás adatgyűjtő céget működtet. A hatalomért. Ez az ő jogállamisága, amiért felesége az EP-ben aggódni szokott.

Gyurcsány mind ennek ellenére Újra mocorog, szervezkedik, “jövőt” épít. Magyarország többsége már jónéhányszor összefogott ellene, és 2022-ben újra össze fog!

Azok, akik most beálltak az általa kitalált, hirdetett, és vezetett baloldali pánikkoalícióba, történelmi bűnt követnek el.

Ők azok, akik a pénzért és a hatalomért bármire képesek. Még Gyurcsány újbóli hatalomba segítésére is. Tehát mindenre. Ők azok, akik a demokrácia felszámolásáról hazudoznak, miközben saját szavazóik többé már nem választhatnak szabadon pártjaik közül, ugyanis azok nem indulnak a választáson, csak Gyurcsány pártjának tagszevezeteiként.

Közeleg a választás, emlékeztet Kocsis.

A gyűlölet nagymesterei mocskolni fogják majd a kormánypártokat. Külföldről is, a Soros pénzén hizlaltak. Lázítani, uszítani, zsarolni. Megtették már többször. Ezt lehet kezelni

A magyar jobboldal nehéz, de jó úton jár. Forradalmat csinálni ma innen lehet, szembefordulva a lélekpusztító korszellemmel, a techcégek cenzúrájával, a liberális-globalista világ tarvágásával, a spekulánsok pénzügyi zsarolásával, a bevándorlókontinens tervével! És ezáltal Gyurcsánnyal.

„Legyen jobb 2021!

Mindenkinek!”

– zárta gondolatait Kocsis Máté.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Maradj a Kéken!

Maradj a Kéken!

Ha hétvége vége, akkor képes beszámolót kaptok az Országos Kéktúra valamelyik szakaszáról.

Gyurcsány hazugságmódszertana ma is irányadó

Gyurcsány hazugságmódszertana ma is irányadó

Most, hogy Gyurcsány kiadta az új jelszót, miszerint ő, a pártja és a hozzá kötődő baloldali ellenzék kifejezetten oltáspárti, s aki ennek az ellenkezőjét állítja, az lop, csal, hazudik s egyéb gazságokra is képes, újfent munkához látott Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció szinte legnagyobb egészségügyi hergelője.

A magyar női kézilabda-válogatott kijutott a világbajnokságra!

A magyar női kézilabda-válogatott kijutott a világbajnokságra!

Az olimpiai résztvevő magyar női kézilabda-válogatott kijutott a decemberi, spanyolországi világbajnokságra, miután a pénteki 46-19-es sikert követően vasárnap 41-12-re győzte le Olaszországot a selejtező visszavágóján, Érden.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére