Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kocsis: a legalkalmatlanabb polgármestert indítja az ellenzék

Nagy Gábor

2019.06.27. 08:18

Ők már csak ehhez értenek.

Kocsis Máté, a nagyobbik kormánypárt budapesti elnöke a Hír TV-ben kommentálta az ellenzéki előválasztás „eredményét”. A Fidesz politikusa azt mondta: a roncsderbi győztese az a Karácsony Gergely lett, aki jelenleg is a legalkalmatlanabb polgármester Budapesten.

Zuglóban manapság nem úgy mennek a dolgok, ahogy egy normális kerületben. A kerület naponta egymillió forintot bukik a parkoláson; példátlan módon adósságrendezési eljárás indult az önkormányzat ellen; Karácsony Gergely pedig azzal kérkedik, hogy állatvédelmi chartát szeretne, majd fészkestül kivágja a fákat a Pillangó parkban

– fogalmazott Kocsis, aki szerint nem véletlenül mondja azt mindenki Karácsony Gergelyről, hogy alkalmatlan vezető. Majd hozzátette:

Gyurcsány Ferencnek mindegy volt, hogy ki nyer, mert Karácsony Gergely pórázának a végén is Gyurcsány Ferenc áll.

Az ellenzék főpolgármester-jelölti előválasztását Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd politikusa nyerte, aki a június 20-ától június 26-án délig tartó előválasztáson 33 355 szavazatot szerzett. A DK támogatásával, de függetlenként induló Kálmán Olga lett a második 25 093 vokssal, a harmadik helyen Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum politikusa végzett 9792 szavazattal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére