Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kivonta magát a győri Jobbik az ellenzéki „moslékszövetségből”, csak a Fidesz jelöltje marad

Sümeghi Lóránt

2019.10.08. 09:30

A párt győri alapszervezetének elnöke a Facebook-oldalán azt közölte, hogy kilépett a Jobbik négy egyéni választókerületi képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból Győrben.

Fodor Roland bejegyzése szerint „az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”. Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, „nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz”.

Fodor Roland

ELJÖTT A VÁRT PILLANAT! KILÉPÜNK AZ ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁSBÓL! A mai ... napon mind a négy jobbikos jelölt visszalépett mint egyéni választókerületi képviselőjelölt. Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is. Kilépésünk hónapok óta tervezett volt, nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz!

Az összefogáshoz azért csatlakoztak – írja –, mert így terveik szerint a „nemzetellenes baloldali pártok” nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük „– minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba”. Hozzátette, hogy

értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan.

Fodor Roland elnézést kért mindazoktól, akik az elmúlt időszakban azt hitték, hogy képesek lennének egy teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni.

A párt lépésével az adott körzetekben nem lesz összellenzéki jelölt a Fidesszel szemben, mivel a megállapodás szerint ott a Jobbik képviselte az ellenzéket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére