Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kitudódott a Soros-féle kvótapaktum

Bertha László

2018.03.01. 13:30

Míg a híreket az ellenzéki pártok közötti viták uralják, aközben titokban már megszületett a döntés a jelöltek névsoráról. A Soros-féle kvótapaktum célja nem más, mint hogy meglegyen a parlamenti többségük a kötelezõ betelepítési kvóta megszavazásához.

Az Origo írása szerint már két hete megszületett az a megállapodás, melyet Soros-féle kvótapaktumként emlegetnek. Ennek keretében pedig máris kiválogatták a migránspárti politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket.

A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb mint 66 egyéni körzetben! A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség”

áll a lap beszámolójában.

Soros György hálózatának tagjai – egyes ellenzéki politikusokkal karöltve – az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, hogy pontosan hány körzetben, illetve hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb jelölteket, akik gond nélkül támogatnák a migránsok Magyarországra való telepítését.

Az Origo a kiszivárgott részletek kapcsán megemlíti, hogy legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan visszalépést, amelynek következtében csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével.

Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra”

– írja a portál.

A kvótapaktum mindemellett olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét, hiszen erre a törvény a szavazás megkezdéséig még lehetőséget biztosít.

A szigorúan megszabott feltételek alapján csak olyan ellenzéki jelölt javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása és a Soros-párti migránspolitika mellett. A terv része az is, hogy a Soros György által finanszírozott és befolyásolt médiumok egy országos kampány keretében fogják terjeszteni az „egyedül esélyes jelöltek” listáját. Tehát azokét, akik vállalták a kvótapaktumban való részvételt.

Betelepítenék a migránsokat

Ha az ellenzéknek sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, akkor június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat, hogy néhány hónap leforgása alatt migránsok tízezreit telepíthessék át az közép-európai államokba, így Magyarországra is.

Nem véletlen a belga miniszterelnök azon kijelentése sem, aki nemrégiben arról beszélt, hogy a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot – írja az Origo.

Hogy az emberek valójában mennyire is kérnek ebből a paktumból és az ellenzéki pártokból, azt jól mutatja, hogy míg a Fidesz-KDNP mind a 106 jelöltje már több mint egy hete leadta az országgyűlési választáson való induláshoz szükséges 500 aláírás többszörösét, az ellenzéki pártok többsége egyelőre kínosan lassan halad az aláírásgyűjtéssel.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A párizsi metrón végzett önkielégítést a migráns, mégsem toloncolják ki

Csupán nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírság megfizetésére ítélték azt a migránst, aki több ízben is maszturbálni kezdett a párizsi metrón.

Egyre több helyi politikust ér támadás Németországban

Egyre több helyi politikust ér támadás Németországban

Nem egyszeri, elszigetelt eset a Kassel területi államigazgatási hivatal vezetője, Walter Lübcke elleni halálos merénylet, Németországban egyre több helyi politikust ér támadás, gyakran olyanokat, akik kiállnak a befogadó, liberális menekültpolitika mellett – emelte ki az ARD országos köztelevízió egy szerdai összeállításában.

Este 7:59

Este 7:59

Ez történt ma.

Töretlen Tarlós István előnye

Töretlen Tarlós István előnye

A Századvég legfrissebb felmérése szerint az őszi önkormányzati választás jelenlegi főpolgármester-jelöltjei közül a kormánypárti Tarlós Istvánra szavaznának a legtöbben.

Századvég: akár újra elérheti az 5 százalékot a gazdasági növekedés

Javította növekedési várakozásait a Századvég Gazdaságkutató Zrt., kedvező esetben azt sem tartják kizártnak, hogy idén is megközelítse, sőt elérje az 5 százalékot a magyar gazdaság bővülési üteme.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére