Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiskorában elrabolták a Teréz körúti robbantót

Bokor Gábor

2016.10.22. 09:54

A robbantással gyanúsított P. László egyelõre nem hajlandó elmondani, miért is léptette mûködésbe a házilag összerakott robbanószerét. Sem a nyomozókkal és a bíróval sem állt szóba a ki- és meghallgatásán. Ha bebizonyosodik, hogy valóban õ készítette és indította be a pokolgépet, akár életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélhetik.

A hatóságok eddigi információ a Teréz körúti robbantó, P. László büntetlen előéletű, és egyik szélsőséges csoportokhoz sem tartozott. Így továbbra is kérdéses, miért is robbantott. A nyomozók egyelőre vizsgálják, miért is gyűlölte ennyire a rendőröket a 23 éves férfi. 

A gyanúsítottról egyre több információ derül ki, a Blikk szerint viharos gyerekkora volt a támadónak, hisz az ő és lánytestvére fotója még a Csellengők című, eltűnt gyermekekről szóló műsorban is feltűnt.

Sokaknak ismerős lehet a P. testvérek fotója. A gyerekeket édesapjuk rabolta el”

– mondta be a műsor 2001-ben, mikor László 7, testvére pedig 4 éves volt. 

A Blikk úgy tudja, hogy a szülők viszonya elmérgesedett, később elváltak. A gyerekek apja állítólag tartott attól, hogy az anyjánál helyezik el a fiát, ezért külföldre, Dél-Amerikába költözött,és magával hurcolta gyermekeit is. Az apa ellen a hírek szerint nemzetközi elfogatóparancs is érvényben volt.

Ez nem volt egy szokványos válás. Rengeteget veszekedtek, sokszor el is durvultak a viták, olykor éppen a gyerekek elhelyezése miatt. Úgy nyolc-kilenc éve tűnt fel megint Taksonyban a család, azóta a gyerekek és az apuka is minden nyáron itt vannak a nagyszülőknél"

– mesélte az egyik helyi férfi.

Nagy valószínűséggel ezek a viharos gyermekkori élmények okozhattak visszafordíthatatlan károkat Lászlóban.

P. Lászlót szerda délután kapta el a Terrorelhárítási Központ Keszthelyen. A fiatalember 26 napig bujkált, míg a nyomok végül elvezették a zsarukat hozzá. A nyomravezetői díjat visszavonják.

(Blikk

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére