Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kínosabbnál kínosabb botrányok tarkítják Botka László kampányát Szegeden

Horváth József György

2019.10.04. 07:50

Korrupt jelöltek, nőverő udvari beszállító, hírhamisítás és romlott paprikás – közeleg Botka László bukása?

 

Az Állami Számvevőszék nemrég vizsgálatot indított a Botka László vezette önkormányzattal szemben, amiért saját számlán parkoltatták a Modern Városok Programban fedett sportuszoda építésére eddig megkapott 12,1 milliárd forintot, és a felszólítás ellenére sem utalták el azt a törvényben előírt módon a Magyar Államkincstár számlájára.

Az ÁSZ-vizsgálat után pénzbüntetés és akár az egész uszodaberuházás támogatásának felfüggesztése is kilátásban van, ha bebizonyosodik a gyanú, hogy Botkáék trükköztek a kormánytól kapott milliárdokkal.

Bukhatja az uszodát Szeged, amiért Botkáék trükköztek a kapott milliárdokkal

Mint ismert, az Állami Számvevőszék vizsgálatot indított a Botka László vezette önkormányzattal szemben, amiért saját számlán parkoltatták a Modern Városok Programban fedett sportuszoda építésére eddig megkapott 12,1 milliárd forintot, és a felszólítás ellenére sem utalták el azt a törvényben előírt módon a Magyar Államkincstár számlájára.

Mindeközben érdekes hangfelvétel látott napvilágot Szegeden

Brutálisan megverte egyik női munkatársát a városi rendezvények (például a Polgármester Konyhája, a Borfesztivál, a Bortér, a Gyereknapi Piknik stb.) közpénzből finanszírozott, rendkívül sok éve és sokat foglalkoztatott rendezvényszervezője, közreműködője, akivel személyes jó viszonyt ápol Botka László.

A májusban, a Borfesztivál előtt bántalmazott nő azt állítja, feketén foglalkoztatnak embereket a Tisza Expo Zrt.-nél, nem tartják be a munkavállalókkal kötött szerződéseket, túlóráztatják a dolgozókat és még ki sem fizetik őket.

Három évig dolgoztam a cégnél egy kisebb kihagyással. Rengeteget kellett túlórázni, összevissza voltunk bejelentve. A Borfesztivál volt a csúcspont, akkor reggel 7-től este 7-ig dolgoztattak bennünket: takarítottunk, mosogattunk, pedig rendezvényszervezőnek mentem oda. Akkor sokalltam be. Erre az volt a válasz, hogy ha nem tetszik valami, akkor el lehet menni

– mesélte a Szegedma.hu-nak a megvert nő.

A nő akkor kapta az első pofont, amikor kollégájával másnap bementek Szilágyi Istvánhoz, a cég többségi tulajdonosához és vezetőjéhez, hogy bejelentsék felmondásukat a folyamatos visszaélések és csuklóztatások miatt. Aztán kapott még két-három pofont.

A vérfagyasztó hangfelvételeket IDE KATTINTVA lehet meghallgatni

„Szocialista maffiatempó, hogy Botka egyik embere megverte a saját kolléganőjét” – kommentálta az esetet a szegedi Fidesz.

Felszólítom Botka Lászlót, azonnal határolódjon el a nőverő udvari beszállítójától! Megdöbbentő és vérlázító, hogy a hangfelvétel alapján a szegedi városháza közvetlen beszállítója, Botka László bizalmasa többször is felpofoz és ütlegel egy hölgyet

– szólította fel a szegedi polgármestert Nemesi Pál független polgármesterjelölt.

A bántalmazott nő az ügyben előbb a rendőrséghez, majd a bírósághoz fordult. A Szegedi Törvényszék tájékoztatása szerint az ügyben a Szegedi Járásbíróságon 2019. szeptember 19. napján úgynevezett magánvádas eljárás indult, melynek keretében a bíróság 2019. november 07. napjának 8 óra 45 percére személyes meghallgatást tűzött ki.

NAV-vizsgálat Botka embereinél

Információk szerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) számlavásárlás ügyében vizsgálatot indított a szegedi MSZP-s képviselő, Joób Márton cége ellen. A szegedi Fidesz arra kéri a szocialista képviselőt, hogy tisztázza magát.

A helyi Fidesz alelnöke szerint nem ez az egyetlen furcsaság az MSZP-s képviselő cégei körül:

Megtekintettük cégei ingatlanjait. Ezeknél megszólalásig hasonló térkövek vannak, mint a város legtöbb beruházásánál. Reméljük, hogy ez csak egy véletlen!

– hangsúlyozta a fideszes politikus.

A szocialista Joób Márton egyelőre hallgat. A Szegedma.hu portál az üggyel kapcsolatban megjegyezte, hogy „a szegedi önkormányzatnál bevett gyakorlat, hogy a kellemetlen kérdések elől a hallgatásba menekülnek és nem vesznek tudomást a problémákról”.

Joób Márton szegedi szocialista képviselő

 

Gyalázkodásra kényszerítik a dolgozókat az önkormányzati cégeknél?

Soha nem látott trollhadsereget zúdított Szegedre a bevándorláspárti baloldal. Egy, a Szegedma.hu-nak nyilatkozó férfi azt állítja, hogy az önkormányzati cégek dolgozóit is befogták a kampányban, hogy kommentelgessenek.

A saját bevallása szerint az SZKT-nál dolgozó férfi kereste meg a Szegedma szerkesztőségét, hogy elmesélje, hogyan lett belőle főnökei utasítására „internetes troll Botka László szolgálatában”. A férfi elmondása szerint gyalázkodó kommenteket kell írogatnia Nemesi Pál és a Fidesz tartalmai alá. Azonban elege lett a kényszerű trollmunkából, ezért kitálalt. Erről bővebben ITT OLVASHATTOK!

Nem csoda, hogy a bevándorláspárti baloldal Szegeden Botka László vezetésével minden követ megmozgat, hogy hatalomba maradjanak. Amennyiben ez így marad, úgy Szeged továbbra is ki lesz téve a migránsok Brüsszel által irányított kényszerbetelepítésének. Európai Parlamenti forrásaink is megerősítették, hogy Szeged lesz az első város, ahova migránsokat telepíthetnek a városiak akarata ellenére.

Magyarország ugyan megvétózhatja a migránsok betelepítési kvótáira vonatkozó uniós tervet, de a következő lépésként a nagyvárosok vezetőivel fognak majd tárgyalni az EU vezetői. Botka László ismeretes bevándorlást pártoló megszólalásairól, így előfordulhat, hogy Szeged lesz az első számú betelepítési célpont Magyarországon.

Erről Orbán Viktor kormányfő is beszélt a Fidesz kongresszusán múlt vasárnap:

Amikor a betelepítési kvótát ismét megvétózzuk (ez a kényelmes feladat leginkább rám szokott hárulni), akkor majd a nagyvárosokkal akarnak megállapodni. És ha baloldali kézen marad, akkor Szeged lesz az első számú betelepítési célpont, ahogy azt a polgármester oly büszkén a képünkbe is mondta a német szocialisták vezetőjének a karján. Ha a szegediek tényleg ezt akarják, egyszerűbb lenne inkább Timmermans barátunkat fölkérniük polgármesternek.

 

Botkáék tényleg nagy bajban lehetnek, hiszen mindent bevetnek

A Szegedma információi szerint Botka udvari újságjában nagyüzemben folyik a hírhamisítás a kampány végéhez közeledve, mindent megpróbálnak bevetni, hogy rossz színben tüntessék fel Nemesi Pál független polgármesterjelöltet, akinek komoly esélye van elhódítani a város vezetését a 17 éve regnáló Botka Lászlótól.

Mindennek tetejébe a helyi szocik romlott paprikást osztogatnak a szegedieknek...

Mit is mondhatnánk ennyi botrány közepette? Érezhetően közeleg Botka László bukása, amit remekül előrevetít a következő videó:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére