Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiképzõtáborokban oktatják az ellenzéki politikusoknak és a civileknek a Soros-módszert

Nagy Gábor

2017.06.18. 13:58

Az immár Párbeszéd névre hallgató mikropárthoz köthetõ Megújuló Magyarországért Alapítvány olyan kurzusokat szervez, ahol többek között a polgári engedetlenségrõl, és annak "megvalósításáról" is oktatják a résztvevõket.

Ahogy arról az Echo TV Informátor című műsora is beszámolt pénteken, a mikropárthoz köthető, ám George Soros pénzcsapjából is élő alapítvány "civileknek tartott előadás" jelszóval olyan kurzusokat szervez, melynek egyértelmű és olykor már ki is mondott célja:

a kormánybuktatás.

 

A kurzusok időzítése nem meglepő, hiszen a 888.hu információi szerint a George Soroshoz is köthető, politikai agitációval foglalkozó civil és politikai szervezetek ősszel hasonló méretű kormányellenes rendbontásra és tüntetéshullámra készülnek, mint amellyel a Hallgatói Hálózat is próbálkozott öt évvel korábban.

Az Informátor most annyiban fedte fel tovább a baloldali szervezkedés szálait, hogy kiderítette: az alig mérhető mikropárt miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely is részt vett, illetve részt vesz ezeken a kurzusokon. Karácsony a műsorban elmondta, hogy az előadásokon szerzett tudását gyakran tudja kamatoztatni a kormánybuktatásra készülő tüntetéseken. Mint mondta:

a polgári engedetlenség a polgári politikai kultúra szerves része, egyébként sok száz éve a része, és nagyon kiváló emberek vettek részt a világtörténelem során ehhez hasonló mozgalmakban, az ő szellemiségüket követjük..."

Ugyanakkor nemcsak a Párbeszéd pártalapítványa szervez "kormánybuktató" oktatásokat, hanem a George Soroshoz ezer szállal kötődő Civil Kollégium Alapítvány (CKA) is. A CKA-nak az előadásokat Gulyás Márton és Misetics Bálint tartotta, akik gyakran járnak kormányellenes tüntikre, és gyér társadalmi ismertségük ellenére mégis sokszor feltűnnek az ellenzéki liberális média platformjain. A CKA tavalyi rendezvényén egyébként a George Soros által támogatott álcivilek vezetői, alkalmazottai is részt vettek egy kormánybuktató kiképzésen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére