Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kijózanító pofonra készülhet hétfõn a Jobbik

Nagy Gábor

2018.03.25. 18:15

A nemzeti radikálisok hétfõ estére tüntetést szerveznek Csepelre, a korrupt Jobbik fõvárosi kampányzárójának helyszínére.

Bede Zsolt, a Vadhajtások Facebook-oldal szóvivője a Magyar Időknek adott interjút. Ebből kiderül, hogyan árulta el a jelenlegi pártelnök, Vona Gábor a párt korábbi szimpatizánsait, a radikálisokat. Bede szólt arról is, miért veszélyes a baloldal, és kifejtette azt is: miért fontos, hogy maradjon a jelenlegi kormány az áprilisi választások után.

Ismert, Mirkóczki Ádám nemrég úgy fogalmazott: "az a retorika, ami 2010 előtt volt, az nem volt igaz".

Bede Zsolt korábbi radikális szimpatizáns szerint – talán szándékosan – a Jobbik leleplezte magát. Ez a gyalázatos nyilatkozat felháborította a nemzeti radikálisokat, ezért hétfő estére tüntetést szervezünk a Jobbik ellen.

A Vadhajtások nevű Facebook-csoport/oldal a pártból eltávolított vagy a Jobbik balra tolódása miatt azt önként elhagyó nemzeti radikálisok közössége. Sokan vannak, akik szerint a párt elnöke, Vona Gábor elárulta őket, otthagyta a nemzeti radikalizmust. De Vona nem csak a pártot, a hazát is elárulta, amikor migránsok befogadása mellett tette le a voksát, de akkor sem járt el helyesen, mikor a Jobbik a parlamentben nem szavazta meg a kötelező kvóta elleni alkotmánymódosítást.

Bede Zsolt a lapnak elmondta, korábban legtöbben kételkedtek Csurka István jóslatában, mely szerint a Jobbik az MSZP és az SZDSZ fantomszervezete. Sokuk kétkedve fogadta ezt a kijelentést, de ahogy a Jobbik kezdett megváltozni, egyre jobban érezték, hogy ez a párt már nem az, aminek lennie kellene.

Annak ellenére, hogy több neves radikális személy is elmondta a véleményét a párttal kapcsolatban, még sokan hittek és hisznek is a mai napig a Jobbikban. Úgy éreztük, hogy apátia van."

Mirkóczki kijelentése után azonban többen is megkerestek bennünket és a tüntetés mellett tették le a voksukat"

– fogalmazott a kiábrándult Jobbik-szimpatizáns. Hozzátette azonban azt is, hogy senki se számítson erőszakra.

Nem tesszük meg Vona Gábornak azt a szívességet, hogy még ő mutogathasson ránk, mint valami barbárokra."

Bede elmondta: kérni fogják a pártelnököt, hogy álljon ki velük egy nyilvános vitára. "Õ folyton hajtogatja, hogy Orbán Viktor menekül előle. Kérdezem én: Vona Gábor le mer ülni a 'sajátjaival' egy vitára?" – tette hozzá a szóvivő, aki szerint:

Vona súlyos tömegeket csapott be, s itt az idő megköszönni neki.

Bede szerint egyértelműen látszódik, hogyan árult el mindent a jelenlegi pártelnök. Mint fogalmazott: a Jobbik szépen, szisztematikusan vedlett át.

"Vona is elmondta a Spinozában: ő már balra tolódott. És ő volt az is, aki bevallotta, ő adta a pártnak a lelkét és ő is fogja elvenni. Vona már szinte minden bakit elkövetett, amit egy politikus elkövethet. Ráadásul a Jobbik vezetői a 2006-os utcai harcok hatására, illetve a Magyar Gárda hathatós segítségével kerültek be a parlamentbe. Ezeket az embereket szemen köpték"

– fogalmazott a szóvivő.

Bede szerint a pártelnök eljátszotta a régi szimpatizánsok bizalmát. A Jobbik több ízben is odadörgölőzött a balliberális erőkhöz, akikkel az utolsó pillanatban össze fognak állni.

"Fontos leszögeznünk, hogy nem mi dobtuk el a pártot. A párt dobott el minket. Szépen leépítették a magunkfajtákat. Ma nincsen érdekképviselete a radikálisoknak. A jelenlegi kormánynak maradnia kell, mi pedig elkezdhetünk építkezni április 8-a után. Addig azt mondjuk, hogy inkább a nemzeti burzsoázia, mint a nemzetközi kalergista maffia"

– fogalmazott Bede. Szerinte a Jobbik elnöke hataloméhségét próbálja kielégíteni. De Bede szerint:

"Egy szélsőjobboldali párt ne akarjon kormányozni. Jusson be a parlamentbe és a nemzeti ügyeket támogassa. A Jobbik lehetett volna a nemzet érdekeit felügyelő szem, a Fidesszel való közös kormányzatban. Csurka István mikor mondta, hogy ő miniszterelnök akar lenni? Soha. Az a vicc az egészben, hogy ők azt hajtogatják: néppártosodva van esélyük kormányra kerülni, viszont én úgy látom, pont a szélsőjobboldali Jobbiknak lett volna ma nagyobb esélye. Legalábbis olyan időket élünk, ha körbenézünk Európában."

A Vadhajtások szóvivője szerint a jelenlegi kormány olyan dolgokat hangoztat, amiket ők már jóval korábban mondtak. Bede szerint ilyen Szijjártó Péter külügyminiszter karakán kiállása a gúnyhatáron kívül rekedtek ügyében, a határvédelem, az EU-szkeptikusság, a Soros elleni harc, a magyar családok támogatása, hogy minél több gyereket vállaljanak.

Ez mind üdvözlendő dolog.

A balliberális oldal képviselői (akikhez a Jobbik sodródik) ezzel szemben idegen hatalmaknak játszanák ki az országot, Brüsszelbe rohangálnak feljelenti saját "hazájukat". Ugyanazok a figurák, akik diktatúrát csináltak 2006-ban. Ugyanoda jutnánk vissza, megspékelve a migránsokkal. Nem biztos, hogy túlélnénk.

Én speciel nem szeretném, hogy a gyermekem ilyen országban éljen"

hangoztatta Bede Zsolt, aki szerint Vona Gábort percek alatt szétszednék az ellenzéki haverok, akikkel most kokettál, és akkor Brüsszelről még nem is beszéltünk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére